2777
2789
عنوان

توگوشی شوهرم چیزای خوبی ندیدم نمیدونم الان بایدچیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیانت توجیه نداره شما گیریم ک کم گذاشتی باید بهت میگلت هیچ وقت چیزی تقصیر خودتون نندازید هیچ وقت اجازه ندارن بگن واسمون کم گذاشت اقا کم میذاره طرف راه حل داره پس انقد عزت نفستو نیار پایین

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چجوری بهش بگم؟؟اهاراستی امروز دوباره گوشیشونگاه کردم کلا همه کانالها و چت هاروپاک کرده بود

منطقی 

بکشش کنار بگو دیدم و حواسم هست

پایبند به رابطمون بمون که به نفعته

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الهی بگردم ناراحت نباشا همشون همینن دو روز رابطه نداشته باشن خودشونو نشون میدن

واقعامن تاالان هیچی ازش ندیدم این اولین باره.اخه الان من واقعاداغونم نمیدونم باسختیای بچه داریو این دوره سخت بعدزایمانم باشم یابااین کارای شوهرم.ذهنم بهم ریخته

چجوری بهش بگم؟؟اهاراستی امروز دوباره گوشیشونگاه کردم کلا همه کانالها و چت هاروپاک کرده بود

اصلا به روش نیار 

سعی کن از راههای دیگه ارضاش کنی

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
ی زمان خوب در آرامش بگو بهش...نتونستی حضوری پیام بده...باید بگی..فک کن این قضیه برعکس بود مگ شوهرت و ...

همین امشب بهش میگم.واقعادارم میترکم دیگه ازدیروزی تودلم نگه داشتم

واقعامن تاالان هیچی ازش ندیدم این اولین باره.اخه الان من واقعاداغونم نمیدونم باسختیای بچه داریو این ...

اصلا به روش نیار اگه میخوای زندگیت پایدار بمونه نگو .اون اگه میخواست کاری کنه تو گوشیش پر از چت و اینا بود خوبه حالا پاک کرده توام فکر کن یه درصد پشیمون شده چند روز دیگه غیرمستقیم بگو خیلی دلم میخواست باهم رابطه داشته باشیم بخدا شرمندتم و این رابطه بهترین چیز تو دنیا برای کنه و اینا بذار پشیمون شه

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰