2777
2789
عنوان

توگوشی شوهرم چیزای خوبی ندیدم نمیدونم الان بایدچیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به هیچ وجه به همسرتون چیزی نگو وقتی پاک کرده یعنی میدونه کارش اشتباهه شایدخاسته جبران کنه شماببخش خداهم میبخشه امابعدازیه مدت که به شرایط عادی برکشتی سربسته درمورد عقایدت و...باهاش صحبت کن

واقعا دلم ب حال خودمون‌میسوزه فکرکن ۹ ماه بارداری و درد زایمان و بچه داری بعد مرد درک و شعور نداره شرایط و نمیفهمه دنبال گندکاری‌خودش 

هی خدا

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فیلم و که نه ولی خیانت ی چیز دیگس

ببین دخترخوب اگرپاک کرده معنیش این نیست که پشیمون شده میدونه توفهنیدی میخوادمدارک ازبین ببره که نتونی ثابت کنی وتاحرفش ردی بزنه زیرش یاحداقل جلوبقیه حرفت ثابت نشه

چه بروش بیاری چه نه درهرد.صورت وقیح وگستاخ میشه چون میدونه تواطلاع داری وسکوت میکنی یااگربگی باراول میترسه سری های بعدپروپرو طلبکارمیشه

زندگي مردم را به خاطر بی سوادی روابط زناشویی که داری و  با نظرات یک من غازت به هم نزن

مت با همسرم بهترین رابطه رو و بهترین زندگی رو دارم ک همه دوربریام حسرررتشو میخورن عزیزم و این بی سوادی نیس فک کنم شما از اونایی ک شوهرت بت خیانت هم کنه ب روش نمیاری من بین مرد و زن فرق قایل نیسم اگر زن این کارو کنه میریزن سرش اما ب روی مرد نباید اورد این اشتباهه