2777
2789
عنوان

توگوشی شوهرم چیزای خوبی ندیدم نمیدونم الان بایدچیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 110 پست
بشورش مردک بول هوس .....محل گاو بهش نده 

به نظر من گاهی به روی طرف آوردن طرف و گستاخ تر میکنه و راحت تر انجامش میده همین که تافهمیده رفتی سرگوشیش پاک کرده خوبه یعننی براش مهمی اگه دوباره دیدی اونوقت باهاش آروم و منطقی صحبت کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به روش نیار  سعی کن از راههای دیگه ارضاش کنی

نه اخه بایدبفهمه ک من خرنیستم و اینجورمواقع بایددرک داشته باشه و ازین راههاخودشوتخلیه نکنه.الان من هزارتافکرباخودم میکنم میگم خدایانکنه من بعدزایمانم دیگه اون جذابیت قبلاروبراش ندارم نکنه دیگه ازبدن من خوشش نمیاد هزارویک فکردیگه...حتی واسه رابطه داشتن باهاش هم بعدااینکارش توذهنم میاد کلا حالموبدمیکنه.الان اصلا تامیادبهش دست میزنه چندشم میشه یاداونکارش میفتم

خدای من یکی ازهمینا تویه گروه بزرگ بورسی هست باهمه مردا هم ل ا س میزنه خدامیدونه چندتا رواز راه به درکرده باشه😥لعنت بهش ازخودش فیلم وعکسم گذاشته پروفش

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
منم تو گوشی شوهرم دیدم  دعواش کردم و قول و قسم ازش گرفتم بهش گفتم گناه میکنی نگاه میکنی روزه و ...

این گرگا آدم نمیشن ک نمیشن

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
الهی بگردم ناراحت نباشا همشون همینن دو روز رابطه نداشته باشن خودشونو نشون میدن

دقیقا شوهرمنم همینه🥺💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

چقدر بعضی هاتون ضعیفین :////

خیانت کرده 

بعد به روش نیاره 

چشماشو ببنده 

زندگیشو کنه؟؟؟؟؟؟

ببر چیزشو بنداز دور 

زن باش 

جنم داشته باش

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه اخه بایدبفهمه ک من خرنیستم و اینجورمواقع بایددرک داشته باشه و ازین راههاخودشوتخلیه نکنه.الان من ه ...

حق داری عزیزم اما رواعتماد به نفست کارکن 

توالان مادری یه دسته گل بهش هدیه کردی خودت اول برای خودت ارزش قائل شو 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊