2777
2789

بچه من و شوهرم علائم کرونا داریم 

بدن درد و سردرد خفیف بی حالی و از دست دادن حس بویایی و چشایی ولی هیچ سرفه و گلو دردی نداریم قفسه سینمون هم درد نمیکنه 

امروز تست دادیم و مثبت شد 

شوهرم دیابت داره خیلی استرس دارم نکنه یه وقت یه چیزیش بشه؟؟ وای خیلی حالم بده 

به نام خدا شروع رژیم جدیدم   وزن قبلی:80        وزن فعلی:72         وزن هدف:62

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله خفیف هست استرس نداشته باش ماهم 7ماه پیش گرفتیم من هنوزم بویایی ندارم چشاییم خیلی ضعیفه

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
ان شاالله خفیف هست استرس نداشته باش ماهم 7ماه پیش گرفتیم من هنوزم بویایی ندارم چشاییم خیلی ضعیفه

ریه ات درگیر شد؟؟ 

حالت بدتر شد یا فقط چشایی بویایی نداشتی؟ 

منو شوهرمم شنبه پیش گرفتیم تا دوشنبه فک میکردیم سرماخوردگیه بعد تستمون مثبت شد ولی خداروشکر خفیف بود تا جمعه خوب شدیم الانم حالمون خیلی خوبه ولی من خییییلی ترسیدم انقد که به خاطر ترس افتادم اون چند روزو الانم فقط بویایی و چشایی نداریم

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

شوهر منم سرفه و گلو درد نداشت. دوهفته موند خونه .اون مدت کلا سوپ و غذاهای آب پز و  میوه و سبزیجات استفاده کرد .دم نوش اویشن و بابونه .

چای دارچین و هل و میخک‌.

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

وای شوهر منم از دیشب سردرد داره تاحالا سابقه سردرد نداشته بهش مسکن دادم خوب شد ولی خودش همش میگه میدونه کروناس......شما بهتون دارویی تجویزشده

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
منو شوهرمم شنبه پیش گرفتیم تا دوشنبه فک میکردیم سرماخوردگیه بعد تستمون مثبت شد ولی خداروشکر خفیف بود ...

خداروشکر که خوب شدین عزیزم برای منو شوهرم هم دعا کن 

واقعا؟؟؟ یعنی ریه رو درگیر نمیکنه؟ 

نه عزیزم فک نکنم من اینجوری شنیدم دقت هم کنید همین بازیگر اینا که بویایی چشایی از دست دادن شدیدش رو نگرفتن. علائم دیگه تون شدید بود تست دادید؟ منم یه چند روزی بینی م کیپ هست امروزم یه کم سردرد شدم البته احساس کردم  ازگردنم هست که مشکل داره.

من شوهرم از بس لیمو خورد و تو غذاهاش سیر رنده می کردم. خیلی زود بویاییش برگشت .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
نه عزیزم فک نکنم من اینجوری شنیدم دقت هم کنید همین بازیگر اینا که بویایی چشایی از دست دادن شدیدش رو ...

یکی از علائم کیپ بودن بینی هست به نظرم