گل_گندمی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 382 عنوان سوتی شبکه دو 🤣🤣🤣 419 بازدید | 28 پست اینو چند روز پیش دیدم از تی وی عکس گرفتم الان تو گالریم دیدم یادم اومد 😁جیغ خدا😧😱😰 روح من این است💟 این چند درخت این پنجره🌱 و خودم در آیینه👩 و خیال چند بچه گربه مریض که دیگر پشت در نخواهند ماند😊 روح من این است😇 1400/01/30 | 00:40 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کدو_تنبللل عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 6428 😅🤣😂 به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦♀️
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17544 🤕🤕😂😂😂 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
janahoraaa عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 17090 منظورشون چی بوده؟🤣🤣🤣 ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹
asdfghjklzxcvbnm عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 3117 دمت گرم 😂😂😂 تنهایی رو یاد بگیر قبل از اینکه یادت بدن😉
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17363 😐🤣🤣 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
blade_runner عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 2581 شبکه دو همیشه سوتی میده کارش همینه اکثر سوتی های برنامه زنده هم مال شبکه 2😂😂 رو پیشونیم نوشته(single for ever)😎😂😐
گل_گندمی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 382 من نفهمیدم چی شد یه برنانه شبکه دو داره اسمش هست از لاک جیغ تا خدا روح من این است💟 این چند درخت این پنجره🌱 و خودم در آیینه👩 و خیال چند بچه گربه مریض که دیگر پشت در نخواهند ماند😊 روح من این است😇