2777
2789

سلام طاعاتتون قبول

من‌خیلی وقته تپش قلب دارم چندبار اکو و تست و نوار گرفتم خوب بود

مدتی هم هست اعصاب و روان میرم

پرلنول ۲۰ و سرترالین ۵۰ هم صبح و شب میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم با این اوضاعت با پزشکت مشورت میکردی بعد روزه میگرفتی 

مامان منم پروپرانول میخوره بخاطره قلبش ولی روزه نمیگیره چون بعد افطار تپش قلب شدید بهش دست میده .. شما باز با پزشکت مشورت کن ببین چی میگه ..میتونی روزه بگیری یا نع

خب چرا از افطار شروع میشه وقتی خوردم باید بالا بره دیگه فشهرمم مدام هونه میگیرم ۱۰ یا ۱۱ میشه

نه ب محض خوردن فشاربالا نمیاد تازه من خودم بعد خوردن کلا ده دقیقه حالت فشار پایین میگیرم و بعد اوکی میشم

گلم با این اوضاعت با پزشکت مشورت میکردی بعد روزه میگرفتی  مامان منم پروپرانول میخوره بخاطره قل ...

عزیز دلم

این مدت هردو هفته دکتر ویزیت میکردم

ولی در مورد روزه نپرسیدم

قبلا هم بعد نهار گاهی میشدم ولی با پرانول بهتر شد

نه ب محض خوردن فشاربالا نمیاد تازه من خودم بعد خوردن کلا ده دقیقه حالت فشار پایین میگیرم و بعد اوکی ...

باید چیکار کرد؟

من دوتا بچه ناآروم دارم اترژی نمیمونه برام سر افطارم جرآت نمیکنم همون نون پنیرم راحت بخورم

باید چیکار کرد؟ من دوتا بچه ناآروم دارم اترژی نمیمونه برام سر افطارم جرآت نمیکنم همون نون پنیرم راح ...

حتمابرا افطار یه غذایی بخور نمک داشته باشه و حتما ده دقیقه ریلکس کن موقع افطار

سلام قربونت برم دلم برات تنگ شده درخواستمو قبول کن خیلی به کمکت احتیاج دارم

سلام آوین جااااان😍

خوبی 

کجایی دختر😍

دل منم برلت تنگ شده❤

طاعاتت قبول

ب روی چشم در خواست رو قبول کردم.

سلام

هم من هم خواهرم اینجوری هستیم طوری که قلبمون میاد تو دهنمون تا سه ساعت اول 

نگران نباشید

من که چندین ساله اینطورم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام هم من هم خواهرم اینجوری هستیم طوری که قلبمون میاد تو دهنمون تا سه ساعت اول  نگران نباشید ...

سلام

نگران بودن یک طرف قضیه است

طرف دیگرش این هست که با دوتا بچه مدام در فعالیتم و این قلب اجازه ی کاری رو نمیده