سلام دوستای عزیزم.چن ماه پیش تاپیک زدم ک شوهر دوس دختر سابق شوهرم زنگ زده بهم ک شوهرت و زنم باهم در ارتباطن.این آقا شکایت کرد.نامه اومد بهمون رفتیم هیچ مدرکی نداشتن علیه شوهرم.یه تعهد گرفتن ازش.از این اتفاق خیلی وقته که میگذره.من درگیر یه سری از مسائل شدم نتونستم بیام تاپیک بزنم.امروز آنلاین شدم بعد از مدت ها.مرسی از همتون که تو اون روزای پر از استرس کنارم بودین
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
شوهرم با دختره نبود.شوهر اون دختر یه مریض روانی بود.یادم نمیره روزی رو که با یه پلیس نامه آوردن جلوی ...
خب خدا رو شکر که شوهرت بی گناهه
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز