2777
2789
عنوان

چشمم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 50 پست
منم جدیدا خیای حساس شدم ولی چون از عملش میترسم بیخیال شدم تازه من ابرومو دادم بالا وگرنه یه کوچولو ه ...

مستعد میلیا هستی حتما چیزی مصرف کردی ک باعث شده

میشه درمانش کرد ولی باید مراقبت کنی و فکر  چیزهای چرب نزنی دور چشمت چون بهرحال مستعد میلیا هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ابرومو میدم بالا همش خیلی بدم میاد از پلکام     دقیقا مثه خودت حساس شدم

عه تو ام کنکوری؟اینا اثرات کنکوره فک کنم

ینی من روزی نیس از خودم ایراد نگیرم

منم ابروهامو میدم بالا ولی باز خیلی ضایع بد میشه دوست داشتم گود باشه پشت چشمم

مستعد میلیا هستی حتما چیزی مصرف کردی ک باعث شده میشه درمانش کرد ولی باید مراقبت کنی و فکر  چیز ...

اوه میلیا باز چی بود و از کجا اومد🤦🏻‍♀️😭😭😭

مستعد پیلیا ک هستم

مستعد چاقی هستم

مستعد ترک پوست هستم

مستعد جوش هستم

خدایا منو فقط مستعد ذهن خوب نیافریدی ها😂🤦🏻‍♀️😭

کاپی_با_ذکر_منبع# کاپی_نکن#  

وااااااااااای😂😂😂😂😂

مچمو گرفتی 😁😁😁

عاقا همینجا اعلام میکنم از فریماه کپی کردم😐🌹

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وای من خیلی حساس شدم ب چشام یا ب پف پلکم گیر میدم یا ب سیهای زیرش یا ب دونا😭😭 ...

خودت ک میگی خو حساس شدی فقط ، سعی کن ب پوستت برسی ولی دیگه نمیتونی ک حالت چشم و پلکتو تغییر بدی حالا جراحی ب کنار

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
خودت ک میگی خو حساس شدی فقط ، سعی کن ب پوستت برسی ولی دیگه نمیتونی ک حالت چشم و پلکتو تغییر بدی حالا ...

من خودم خیلی دوس دارم وقت بزارم برای زیبایی و پوست متسفانه ۴ ساله سر کنکور هی میگم بعد بعد ایشالا ۳ ماه دیگه شروع میکنم کامل میرسم ب پوستم

❤❤

وااااااااااای😂😂😂😂😂 مچمو گرفتی 😁😁😁 عاقا همینجا اعلام میکنم از فریماه کپی کردم😐🌹

من واسه عکسام نشونه میذارم😂 😂 😂 😂 ❤️❤️❤️❤️❤️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .