2777
2789
عنوان

پاگشای دختر خواهرشوهرم فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 58 پست

شاید همسرش بدش بیاد و بهش بربخوره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی نیتت خوبه ولی خلاصه طرفتو بشناس اگه خودمونیه اشکال نداره

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

روش مناسبی نیست. بزار اوضاع بهتر شد بعد از شام برو خونشون با ماسک در حد چند دیقه بشین کادو رو بده برگرد.

ادکلن کادوی مناسبی برا پاگشا نیست.

ظروف تزئینی مثل جا میوه و .. بخر.در حد پولت

استقلالی ام💙💙💙

کادو عقد دادی بهش؟

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

به نظرمنم جالب نیس 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

من بودم یه زنگ میزدم بهشون میگفتم یکم اوضاع خوب شه میخام دعوتت کنم

اوضاع بهتر شد برای اینکه خیلی شلوغ نباشه عروس و داماد رو باهم دعوت کن،بدون خانواده هاشون

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight