سلام دختر خواهرشوهرم مهر ماه عقد کرد چون کرونا بود جشن و هیچی نداشتن خوب ماهم نرفتیم و کادو ندادیم گفته بودم اگه اوضاع کرونا بهتز شد پاگشا میکنم ک روز ب روز بدتر شد و نکردم پاگشا حالا میخوام فردا ی کادو بگیرم ب جای پاگشا و بفرستم دم خونشون تو کادو هم ی کارت پستال بزارم و بگم ب خاطر اینکه شرایط اینجوری و نمیتونم پاگشا کنم کادوی پاگشا رو برات فرستادم تا بعدا انشالله در خدمت باشیم ب نظرتون کادو چی بخرم ؟ اصلا کار قشنگی یا زشته این کار ...درضمن میخوام نتی بخرم کادو ک با پست بره دم خونشون چی بگیرم ادکلن اگه مارک خوبی سراغ دارید معرفی کنیو
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
زشته خوب اونکه محتاجه پاگشای تو نبوده باز اگه تولد بود یه چیزی یه جور منت داری میزاری طرف احساس هول بودن کنه 😂😂😁اسمش روشه پاگشا یعنی بیاد خونت اینکارا چیه اسی
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.