2777
2789
عنوان

پاگشای دختر خواهرشوهرم فردا

1330 بازدید | 58 پست

سلام دختر خواهرشوهرم مهر ماه عقد کرد چون کرونا بود جشن و هیچی نداشتن خوب ماهم نرفتیم و کادو ندادیم گفته بودم اگه اوضاع کرونا بهتز شد پاگشا میکنم ک روز ب روز بدتر شد و نکردم پاگشا حالا میخوام فردا ی کادو بگیرم ب جای پاگشا و بفرستم دم خونشون تو کادو هم ی کارت پستال بزارم و بگم ب خاطر اینکه شرایط اینجوری و نمیتونم پاگشا کنم کادوی پاگشا رو برات فرستادم تا بعدا انشالله در خدمت باشیم ب نظرتون کادو چی بخرم ؟ اصلا کار قشنگی یا زشته این کار ...درضمن میخوام نتی بخرم کادو ک با پست بره دم خونشون چی بگیرم ادکلن اگه مارک خوبی سراغ دارید معرفی کنیو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کار بیهوده ایه چون پاگشابخاطر صرفا کادو نیست بخاطر آشنایی فرد جدید با خانوادست

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

یعنی تو این مدت اصلا با کسی رفت و امد نداشتی؟؟ دعوتش کن بهش پول بده به نظرم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

به نظدم حداقل با پست نفرست با یه جعبه هدیه زیبا و شکیل بفرستی بهتره قبلشم یه زنگ بزن همین حرفا رو بگو

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه