2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 35 پست
واسه منم به همسرم خیلی زنگ میزنه من برام مهم نیست بدونه چیز مخفی ندارم 🤷‍♀️ اگه زیاد دخالت نکنه برا ...

منم ن سیاستی دارم نه چیز مخفی واقعا اینا نمیدونم چرا اینطورین! مادر خودم با داداشم اینطوری نیس که!!!!

😌 ما فقط یک بار به دنیا میایم و زندگی میکنیم .
خانواده ی شوهر منم اصلا خونه مون زنگ‌نمیزنند فقط به گوشی شوهرم و سر کارش زنگ میزنند

عجیبه واسم اخه خانواده من با پسرامون اینجوری نیستیم!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم همینه,یه کارم که میکنه اینه که مثلا وقتی ما مسافرت یا مهمونی هستیم زنگ میزنه به شوهرم میپرسه با پریسایی یا تنها😤😤😤من نمیفهمم چرا شوهر من بدون من باید بره مهمونی یا مسافررررت

والا شما عجیبین چون بابای منم تقریبا هر روز بمن زنگ میزد سرکار بودم یا من زنگ میزدم بهش صرفا هم فقط احوالپرسی میکردیم نه فضولی تو زندگی اونم مادرشه لابد دلش تنگ میشه برا پسرش

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
حساس نشو، بچشه دیگه مامان تو زنگت نمیزنه؟ من که مامانم هر روز زنگ میزنه😐

جالبه آخه مامانه من به شدت اونا نیست اونا زیادی زنگ میرنن بهش مامان خودم یکم بی خیال تره اونا سرسام آورن!

مادرشوهر منم همینه,یه کارم که میکنه اینه که مثلا وقتی ما مسافرت یا مهمونی هستیم زنگ میزنه به شوهرم م ...

واااااااایییی دقیقا برا منم همینطور! اصلا اولین سوالشونه!!! آدم احساس میکنه جاسوسیه نامحسوس میکنن یا تحت کنترلیم اخه چراااااااا.

واااااااایییی دقیقا برا منم همینطور! اصلا اولین سوالشونه!!! آدم احساس میکنه جاسوسیه نامحسوس میکنن یا ...

آخه خیلی سوال مسخره ایه,مگه زن و شوهر باهم نمیرن مهمونی?جالب اینه وقتی شوهرم خونه هم باشه زنگ که می,نه میپرسه پریسا خونه ست یا تنهایی🙄😑

آخه خانواده شوهر فقط احوالپرسی نمیکنن به همه چی دارن 

اینا که من میبینم والله فقط احوالپرسی خالی نیس ریز ریز هنه چیو میخوان بدونن و تتزه نظر هم میدن پشت سرمون!