2777
2789
عنوان

دعا کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 23 پست
من نمیدونم چند سالتونه من ۲۰ سالمه بخدااااا این حجم از مشکلات و غم و بدبختی زیاده واسه یه دختر خیلی ...

من ۲۲ سالمه من مشکلاتم خیلی پیچیده هست و همه چی توهم پیچیده شده

خواستی دردل کنی هستم براتم دعا میکنم انشالله حال دلت خوب بشه

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی❤دعا کن واسم💔

خوندم برات چشم.....

توهم از ته قلبت دعام کن

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
قربونت برم عزیرم چشم ایشالله هرچی ازخدامیخای بهت بده برات حمدخوندم صلوات فرستادن

ممنون عزیزدلم انشالله هرچی میخوایی خدابهت بده

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
مرسی چشم❤

چشمت بی بلا💖🌷

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
من ۲۲ سالمه من مشکلاتم خیلی پیچیده هست و همه چی توهم پیچیده شده خواستی دردل کنی هستم براتم دعا میکن ...

دردودل که زیاده فقط چشمام اذیت میشن بعد گریه که تایپ کنم

لطفا دعا گن بگذرن این روزام

براتون ایه الکرسی میخونم♥️🙏🏻

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
دردودل که زیاده فقط چشمام اذیت میشن بعد گریه که تایپ کنم لطفا دعا گن بگذرن این روزام براتون ایه ال ...

حتما عزیزم انشالله حال دلت خوب بشه