2777
2789
عنوان

خانومایی ک هنوز مامان نشدین

158 بازدید | 23 پست

شماهم وقتی میفهمین کسی بارداره دلتون غش میره برابچه وغبطه میخورین؟🙃

بخداحسودنیستما اما دلم بدجور میگیره مثل الان....شماهم همینجوری هستین؟

چیکارمیکنین که دلتون آروم بگیره؟

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

من بچه نمیخوام 

وقتی خبر بارداری میشنوم خوشحال میشم و دلم غنج میره

ولی برای خودم میل ندارم

ان شاء الله تاپیک بارداری و زایمان می‌زنی عزیزم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدامون بزرگه عزیزم ناامید نشین❤

اللهم صل علی محمد وال محمد💛

الهم صل علی محمد وال محمد💛

الهم صل علی محمد وال محمد💛

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
من بچه نمیخوام  وقتی خبر بارداری میشنوم خوشحال میشم و دلم غنج میره ولی برای خودم میل ندارم ا ...

ممنون ازمحبتتون مهربون🌹

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
خدامون بزرگه عزیزم ناامید نشین❤ اللهم صل علی محمد وال محمد💛 الهم صل علی محمد وال محمد💛 الهم صل ...

نه ناامیدنمیشم اما...❤بله واقعاخدابزرگه❤

من جاریم دوماهه بارداره اما خلرشو اخیرا داده خیلی دلم گرفت چون منم نزدیک یکساله اقدامم منم از خوشبختی کسی ناراحت نمیشم دلم برا خودم سوخت باور کن خیلی ام گریه کردم طوری که شوهرم هم دلش برام سوخت

من جاریم دوماهه بارداره اما خلرشو اخیرا داده خیلی دلم گرفت چون منم نزدیک یکساله اقدامم منم از خوشبخت ...

خدابزرگه

واقعاانتظارسخته

ان شاءالله هرچه زودتر دامنت سبزبشه گلم

من ۷ ساله خیلی برام سخته

عزیزم...

ان شاءالله که به همین زودی هادامنتون سبزمیشه🌹

من قبلا سختم نبود ولی الان یه یسالی خیلی حسرت میخورم و وقتی شوهرم نسست ساعته به دیوار خیره میشم و زار میزنم

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
من قبلا سختم نبود ولی الان یه یسالی خیلی حسرت میخورم و وقتی شوهرم نسست ساعته به دیوار خیره میشم و زا ...

😔