2777
2789

چرا تازگی ها خیلی کمتر پیام میدی؟

این پیامی بود که بهش دادم بچه ها به نظرتون اینجوری بهش نشون دادم که فکر می کنم علاقه اش به من کم شده  و اعتماد به نفس و عزت نفس ندارم که نگران کم شدن علاقه اون به خودمم؟؟؟

یه جایی خوندم همچین پرسش خیلی اشتباست (یادم نمیاد کجا بود) حالا به نظر شما اشتباه کردم همچین چیزی رو پرسیدم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا چرا اخه؟ دلیلش اینه بهش فضا نمیدی واس همینکمتر پیام میده

الان فک میکنه خبریه ازش پزسیدی بیشتر پیام‌نمیده🤨🤨🤨

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
در جوابت چی گقت

قسم خورد که همیشه و همه وقت به فکرمه و اینکه علاقه اش نسبت به من کمتر نشده که هیچ بیشترم شده و همونموقع هم سعی کرد در مورد موضوعات مختلف باهام صحبت کنه و بیشتر پیام داد 

من با حرف و تفکر بقیه کاری ندارم..طبق شناختی که از طرف مقابلم دارم باهاش صحبت میکنم ، از اونجایی که میدونم همسرم همچین فکری نمیکنه ، راحت حرفمو میزنم ، سوالی داشته باشم میپرسم ، ذهنم درگیر یه موضوع باشه باهاش درمیون میذارم...استرس اینو ندارم که وای درموردم چه فکری ‌میکنه.

🖤