2777
2789
عنوان

بهم گفتن به کرونا مشکوکی

109 بازدید | 14 پست

سه روز پیش بدن لرز شدیدی داشتم پاهام جون نداشت فشارم زیر 9بود ضربان قلبم رو 100بود تو شرکت بودم که یهو اینجوری شدم همه یه جوری بهم نگاه میکردن از صبح تا غروب کاپشن تنم بود اومدم خونه حالم بدتر شد دیروز رفتم تست دادم گفتن دوروز دیگه جوابش میاد خیلی میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نترس استرس حالتوبدترمی کنه منم مشکوکم ولی خیلی ریلکسم فک کن یه سرماخوردگیه زیادبه اسمش فک نکن گندش نکن فقط چیزای مقوی بخور مایعات استراحت توخونه هم باماسک بگرد

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
کسی علایم داشته مثله من؟ خاهشا بیایین از علایمتون بگین

من دوروزاول یه کم تنگی نفس داشتم بعدش گلوم به شدت می سوخت الانم ازکمردردنمی تونم نکون بخورم

نترس ان شاءالله هيچي نيست 

انشالله عزیزم بدن دردام امروز شروع شده این بیشتر منو میترسونه مهم خودمم نیستما پیش خانوادم بودم اوناهم حالشون تقریبا عین خودم شده هرسه تست دادیم

عزیزم نترس استرس حالتوبدترمی کنه منم مشکوکم ولی خیلی ریلکسم فک کن یه سرماخوردگیه زیادبه اسمش فک نکن ...

انشالله که برای شماهم سرماخوردگی باشه اره استرس میگن سمه دست خودم نیس ولی چشم ممنونم عزیزم 

منم تقریبا اینجورم 🙁

فقط استراحت کن مایعات بخوربه هیچیم فکرنکن اگه حالت بدترشدکه انشالله نمیشه برودکتر