minanini مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 30 عنوان شیرازی های گل کیا زایمان اپیدورال انجام دادن بیاین نظر بدین 125 بازدید | 6 پست خانوما پیش کدوم دکتر بودین کدوم بیمارستانبیاین راهنماییمن ۸ ماهمه میخوام ببینم طبیعی بهتره یا سزارین 1400/01/29 | 21:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_maman_amir عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1202 من طبیعی فیزیولوژیک هستم عزیزم شاید اپیدوالم کردم اخراش.منم ۸ ماهم.بیمارستان امامی یا پارس میرم چون تیم مامام اونحاهستن.هرکدوم ک اتاق خصوصی و لیبرشون بهتر بود انتخاب میکنم.
minanini مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 30 مرسی عزیزم.من دکترم توی بیمارستان امامی هستن و اردیبهشتحالا شما خودتون این روش ها رو انتخاب کردین؟ ایشالا که به سلامتی فارغ بشیمن اضطراب دارم
_maman_amir عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1202 مرسی عزیزم. من دکترم توی بیمارستان امامی هستن و اردیبهشت حالا شما خودتون این روش ها رو انتخاب کردی ... بله گلم کلاساش رفتم.دکترتون کیه تو امامی؟
_maman_amir عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1202 مرسی عزیزم. من دکترم توی بیمارستان امامی هستن و اردیبهشت حالا شما خودتون این روش ها رو انتخاب کردی ... منم ی مقدار کم دارم ک طبیعی هست اونم فقط برا وزن نی نی ک دوس دارم تپل باشه..اگاهیتو ببر بالا استرستم میره.
minanini مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 30 دکترم نسترن ذریه هستناما کلاس نرفتم . چه نتیجه ای داشت کلاس هاش براتون خوب بوده؟ من تو هفته ۳۲ بچه م بالای ۱/۸۰۰ بود گفتن وزنش خوبههمش تو فکر زایمانم دکترم گفت یه هزینه جدا برای دستمزد نامه سزارین میگیرم منم گفتم خب شرایط طبیعی بدون درد ببینم چطوریه