2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔 آدم بعد رفتنشون خیلی اذیت میشه💮

خیلی:)

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹
چی شدن مگه؟

اولین گربرو ک تو اتوبان درحالی ک زخمی شده بود پیدا کردم بردمش دامپزشکی خیلیم کوچولو بود 

اون موقه تو یه شهرستان بودیم 

برای اسباب کشی ب خونمون چون حواسمون پرت چیزای دیگه بود و در خونه هم باز بود نمیدونم ناپدید شد😑

دومی مرد

سومی و حالش بد بود اوردم و باز مرد

چهارمی موقه ای رفته بودیم بیرون تو پارکینگ همسایمون اشتباهی رفته بود تا دوسه روز داشتم دنبالش میگشتم یهو در پارکینگشون باز شد دیدمش اوردمش نمیدونم تو اونجا چی خورده بود حالش خیلی بد بود بردمش دامپزشکی بهش س تا امپول زد ولی ب هرحال شبش مرد

خلاصع دیگه یادم نمیاد اخه برای خیلی وقت پیشه من فقط گربه دوس داشتم نمیدونستم باید چجوری ازش نگهداری کنم خیال میکردم بهترین غذاش گوشتع😂

فقط یادمه اخری و چون وقت برای نگهداری ازش نداشتم دادم یکی

ملکه_بانشی، درد_شرابتونم تعلیقی😐😒
اولین گربرو ک تو اتوبان درحالی ک زخمی شده بود پیدا کردم بردمش دامپزشکی خیلیم کوچولو بود  اون م ...

آهان خدا رحمتشون کنه 

همینطور ادامه می‌دادی نسل گربه ها منقرض میشد که دختر   

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
عجب دلو جرئتی داری تو دختررررر

😂😂😂 خیلی کوچولو بود وقتی خریدمش.. ۳تا پسر ورزشکار و قوی هیکل تو مغازه بودن..فروشنده از تراریوم درش آورد داد دست من..ناگهان دیدم اون سه تا بیرون مغازه وحشت زده ایستادن😂😂تو بغلم بزرگ شد..الان یک متر و هشت سانته

😂😂😂 خیلی کوچولو بود وقتی خریدمش.. ۳تا پسر ورزشکار و قوی هیکل تو مغازه بودن..فروشنده از تراریوم در ...

از چیش خوشت میاد برام جالب شدناراحت نشی عزیزم ولی من فامیلشون مارمولکو میبینم حالم خیلی بدمیشه چه برسه بزرگشونو ببینم همیشه میترسم تویه اتاق گیربی افتم نتونم ازدسته اینا فرار کنم حاضرم برم توشکمه شیر ...خیلی مردام میترسن واقعاشیرزنی حس میکنم پوستشون خیلی بالاپایین داره و یه دست نیس 

خیلی ازت خوشم اومدواقعاشجایی

از چیش خوشت میاد برام جالب شدناراحت نشی عزیزم ولی من فامیلشون مارمولکو میبینم حالم خیلی بدمیشه چه بر ...

ای جوووونم🙏😅

من کلاً از همه ی جک و جونورها خوشم میاد .. مثلاً مارمولک هم به نظر من حیوون عجیب و جالبیه.. ایگوانا موجودی درونگراست..پوستش رو اگر از سمت دم به سمت سر لمس کنی دستت داغون میشه از بس تیز و برنده است..آلت دفاعیش دمش هست که ۳۶۰درجه میچرخونه و شلاق وار ضربه میزنه و پوست بدن رو در جا میترکونه🙄دندونهاش ریز ،کوچک و بسیار بسیار تیز هست به حدی که اگر گاز بگیره خون فواره میزنه😊 اما با اینهمه برای من خیلی خیلی دوست داشتنیه.. قبل از بچه دار شدنم خونمون واقعاً باغ وحش بود..یه درخت گذاشته بودم کنج خونه ..۶_۷تا مرغ عشق..۳_۴تا فنچ..سره..و یه طوطی بی ادب هم روش زندگی میکردند..آزاد .. و در کنار آفرودیت (ایگوانام)..بالای بچه با سیاست تمام تر یکی یکی ردشون کرد..به بهانه ی سلامتی بچه😤😕