2777
2789
بریز در صافی ها که آراد الک میکنم باهاش . خاک و گردش بره بعد یه آب روش بگیر خیلی زود یعنی در حد زیر ...

آب و خودش جدا نمیشه آخه اصلا ، همه جای ظرف پخش شده ، وقتی ظرفو خم میکنم تخم ها هم باهاش میریزه زمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخام بشورم نمیشه چون همیشه ته پارچ میبینم شن مانند هست  خاکشیر هم همینجوریه

بخابخاکشیر چند بار بشور و اون اشغالای روش بره بعد ظرفشو کمکم عوض کن با اب بازیش بده بریز تو اونیکی ظرفت سنگاش میمونه تهش 

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
آب و خودش جدا نمیشه آخه اصلا ، همه جای ظرف پخش شده ، وقتی ظرفو خم میکنم تخم ها هم باهاش میریزه زمین

برا همین میگم گل در آبکش یا صافی باشه سریع آب گرفتی با قاشق بریز در ظرف معطل نکن که تخم شربتی به ال واکنش نشان بده

اگه سنگ ریز داره باید اب بریزی روش بزاری تا گل و سنگ تهنشین بشه..بعد تخم شربتی ها بالا قرار میگیره...یه ظرف دیگه بیار یه جوری ظرف رو تکان اروم بده تا تخمشربتی ها وارد ظرف دیگه بشه گل و سنگ ریزه هاش ته ظرف بمونه و بریز دور..چند بار این کار رو تکرار کن...

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
این اصطلاح یعنی چی؟قبلا نشنیدم

دو تا کاسه بردار

یک کاسه  تخم شربتی  و اب بریز داخلش 

ویه کاسه خالی

کاسه ای که اب و تخم شربتی داره با حرکت دست بریز تو اون کاسه خالی اخرش سنگا ته کاسه هستند چند بار تکرار کن

هم خاکشیر وهم تخم شربتی را اول چندقطره چندقطره اب اضافه کنید خوب هم بزنیددوباره چندقطره اب اصافه کنید وهم بزنیدتا کاملا خیس بشه وازهم جدابشه بعد اب بریزید وسنگ شورکنید 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد