2777
2789
سال دیگ کنکور دارم بچها شما حفظ میکنید یا روخوانی اخه درسا سه پایه زیادن رشتمم انسانی

من اول که وقتم زیاد بود شروع کردم درس های حفظی بلند روخوانی میکردم هم زمان مینوشتم‌

مشاور میگفت بنویسی بیشتر تو ذهن میمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلیا میگن تعویق میخوره با ابن وضعیت کرونا

خدا کنه ،اینجوری میرسم تموم کنم ،من تازه بهمن ماه لیسانس گرفتم ،اسفندم کرونا گرفتم ،اصلا نشد بخونم ،الان امیدم اینه تعویق بیفته،البته معتقدم تو  سه ماهم میشه رتبه خوب آورد

من اول که وقتم زیاد بود شروع کردم درس های حفظی بلند روخوانی میکردم هم زمان مینوشتم‌ مشاور میگفت بنو ...

موقعی ک یازدهم بودی درسهای سال دهم رو میخوندی؟؟؟؟یا الانا شروع کردی

#بی حوصله#خسته     ت تاپیک عکسا تگم کنید میسی😉
 عزیزم اگه کرونا با این وضعیت ادامه پیدا بکنه تعویقه ولی ممکنه که وضعیت کرونا بهتر بشه و تعویق ...

آخه تو دوماه چه جور بهتر میشه وقتی انتخاباتم پیش رو داریم ،تازه کنکور ارشدم خردادماهه