2777
2789

بچه شما کدوم بیمارستان میخواید زایمان کنید؟؟ خصوصی یا دولتی؟؟؟ طبیعی یا سزارین؟؟؟

من دو هفته دیگه زایمانمه ولی بیمارستان خصوصی خیلی گرون شده بحران گرفتم 😓 شماها برنامه تون چیه؟؟؟

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞

من احتمالا برم نیکان چون مشکل قلبی دارم جفتمم پایینه البته من تیرماه موعد زایمانم هست.سزارینم میشه احتمال قوی. ولی اگر همه چی طبعی و بود و سالم بود زایشگاه مهدیه توشوش هم حرفی نداشتم برم.دکترم فقط میگه نیکان.

من احتمالا برم نیکان چون مشکل قلبی دارم جفتمم پایینه البته من تیرماه موعد زایمانم هست.سزارینم میشه ا ...

نیکان خبر نداری چقدر میگیرن واسه سزارین؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دی زنگ زدم گفت ۸ تومن ولی اینجا دیدم که میگفتن تا بیای بیرون بیشتر میشه فقط هزینه خود زایمان رو م ...

نه تعرفه عوض شده ۳۰ درصد افزایش قیمت دادن شده ۱۱ تومن  

اینم شانس مایه 😂

هزینه زایمان رو میگی ۱۱ یا کلا ۱۱ تومن درمیاد؟؟؟

نه دیگه هزینه زایمان و یه شب بستری در بخش عمومی تازه، اگه اتاق خصوصی بخوای که ۸۰۰ تومن گرون تره، حالا بابت ساک وسایل و تست کرونا چقد میگرن دیگه خدا داند

وای خدایا راست میگی😭😭😭حالا من چه غلطی بکنم استرس گرفتم

باز تو کلی وقت داری هنوز ، من دوهفته دیگه زایمانمه ☹️ اصلا هم آمادگی زایمان طبیعی ندارم که بخوام برم دولتی

زنگ زدی پرسیدی تازگیا؟؟ حالا میشه ساک و وسایل رو نگرفت

نه من حضوری رفتم هم امروز هم دیروز، البته پارسیان رفتم، ولی راجع به ساک نپرسیدم راستش، گفتم با خودم میبرم همه چیز حالا یا قبول میکنن یا نه

نه من حضوری رفتم هم امروز هم دیروز، البته پارسیان رفتم، ولی راجع به ساک نپرسیدم راستش، گفتم با خودم ...

پارسیان بدون ساک چقد گفتن؟

لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه