2777
2789
عنوان

جراحی بینی.دکتر بصام

453 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

تهرانم.کسی دکتر خوب واسه جراحی بینی میشناسه.قیمتشم مناسب باشه.

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

شما پیشش عمل کردی؟

میشه تجربتو بگی عزیزم

اخه عکساشو میبینم از جلو خیلی پهنه و بزرگ

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنفس شاید ولی زیبایی اصلا  بصام بینی رو بزرگتر  و پهن تر از قبلش میکنه

سلام‌عزیزم‌من خداروشکر راضی ام ولی قبول دارم‌بینی‌رواصلا کوچیک نمیکنه که من فقط میخواستم ایراداش برطرف شه که شد ❤️

سلام‌عزیزم‌من خداروشکر راضی ام ولی قبول دارم‌بینی‌رواصلا کوچیک نمیکنه که من فقط میخواستم ایراداش برط ...

سلام باز شما راضی هستی 

بینی من کوچیک بود ولی بدفرم 

نمیدونم چکارش کرد بزرگ تر و پهن تر شد 

ی عیب و تبدیل به چندتا عیب کرد

۲۱ روز 😔

اووووه عزیزم بخدا اینقدر قشنگ بشه که دکتر بصام روبه همه معرفی میکنی😍😍😍منم‌اول گنده و‌سوراخای نامتقارن ولی دکتر با صبوری جوابم‌میداد وآرومم‌میکر‌د بهت قول میدم‌عالی میشه دکتر بصام کارش درسته

اووووه عزیزم بخدا اینقدر قشنگ بشه که دکتر بصام روبه همه معرفی میکنی😍😍😍منم‌اول گنده و‌سوراخای نامت ...

اخه ۲۱ روز شده چقدر طول میکشه درست شه؟؟

چسبش باز میکنم وحشت میکنم خیلی پهنه نوکشم بزرگ و گوشتیه 

دماغ من استخونی استخونی بود نمیدونم اینهمه گوشت از کجا آورده اضافه کرده 😐