الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعوا وداد وفریاد اصلا به روی خودتون نیارید اصلا دیدید
فکر کنه باد برده یا مهم نبوده براتون
دعوا کنید خدای نکرده یه اتفاقی هم پیش بیاد
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
برو حتما در خونشون نامه هم ببر نشون بده . با آرامش با مادر یا پدرش صحبت کن بگو اگه بازم تکرار کنه به ...
عزیزم این افکار قدیمی چیه اخه؟ الان تو فضای مجازی از ۱۱ ساله بگیر تا ۳۰ ساله دارن بهم پیشنهاد میدن میرین در خونه همه دعوا؟ بسه والا اونم تو سن بلوغ بوده یه کاری کرده نرفته با دسته گل هلندی خاستگاری نکرده که
اولین بارشون نی چندباره چشمک میزنه هی ادا درمیاره واسه همین فقدم بلده فوش بده
تذكر جدي به پدر و مادر بگين در صورت تكرار شكايت ميكنين البته پدرتون يا برادرتون برن بهتره
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍