2777
2789
عنوان

اینه قدرت ارتش سرخ😎❤

| مشاهده متن کامل بحث + 10253 بازدید | 502 پست
اونجا استقلال رو غول اسیا تعبیر میکنن.اصن شما چرا خودتونو با ما مقایسه میکنین هر وقت یبار قهرمان اسی ...

تاج مال پادشاست شما عروس آسیایید 🤣 

فعلا بگو چجوری رفتین دسته سه ؟ 

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ناموسا میبینی اسم میوه مونم لاکچریه😂😎

بجز لاکچری بودن اسم میوه ... تپق زدن علی کریمی هم جز افتخاراتتون حساب میشه مگه نه ؟ 🤣

خون سرخی که تو رگهای منه جریان پرسپولیسی شدنه به تعصبم قسم میخوامت.... قلب من عشقتو پس نمیزنه....&n ...

عشق تو زلزله درونمه 

که هواداری تو تو خونمه 

فعلا که دو‌دوره توی این سه سال با دست خالی فینالیست آسیا شدیم دوسال پیش با بجه های ۱۶-۱۷ ساله تو زمی ...

اوووو شما ک از دست خالی حرف نزن تا سایه بابا مسعود هست..ما دوباااار قهرمان اسیا شدیم اینقد ندید بدید بازی در نیوریم دوبار فینالیست شدین دارین خودتونو میکشین😂😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
غیرتتتت؟😂😂😂نگو ک خندم میگیره😂😂😂😂استقلاله وغیرتش😌

اره ...وریا 🤣🤣🤣 بازوبند کاپیتانی رو پرت میکنه وسط زمین 

تاج مال پادشاست شما عروس آسیایید 🤣  فعلا بگو چجوری رفتین دسته سه ؟

کور شود هر انکه نتوان دید ب قول جانا میگه پرسپولیس شخصیت قهرمانی نداره قهرمانی شخصیت میخاد ک ندارین😁

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
اوووو شما ک از دست خالی حرف نزن تا سایه بابا مسعود هست..ما دوباااار قهرمان اسیا شدیم اینقد ندید بدید ...

وای دست خالی 🤣🤣😂😂😂😂😂😂

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

اوووو شما ک از دست خالی حرف نزن تا سایه بابا مسعود هست..ما دوباااار قهرمان اسیا شدیم اینقد ندید بدید ...

اوف همه فهمیدن اونقد جار زدین شدین ک شدین اونم فقط دوبار مهم الانه ک نشدین فعلا ک درحاله دستو پا زدنین😌کسایی ک تو لیگ نتونستن قهرمان بشن پس نمیتونن بازم قهرمانه اسیا باشن از داشته هاتون بحرفین یاعلی❤❤❤❤❤❤

جواب بازیگریتونو باکارگردانی  میدم...