2777
2789
عنوان

بحث خیانت پیش اومده بیاین توروخدا ببینم چه خاکی تو سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو خیلی قبول دارم 

فیلم امشبو دیدی یاور؟

بخدا انقد حرص خوردم ب مادرم میگم یه جوری زن اولو توی نقش کثیف و شلخته نشون دادن و نفر سوم رو خوشتیپ و شیک، که آدم جیگرش واسه آقایون پاره میشه میگه آخی طفلی حق داره خیانت کنه...

ولی اگه ازین زاویه نگاه کنی، مرد باید ب چنین زنی وفادار باشه و در صورت خیانت تنبیه، و اون نفر سوم ب بدترین شکل ممکن مجازات...

بخدا انقد خیانت متاهلی زیاد شده آدم از عزیزای خودشم میترسه

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...

فقط از دید خانم نگاه نکنید.

زندگی یک وجهش به خودتون برمیگرده .

من زنی رو میشناسم که بخاطر پنج میلیون حقوق بیشتر شوهرش رو فرستاده عسلویه و شوهرش بیست روز عسلویه و پونزده روز خونشه.

بهش گفتم از کجا میدونی تو عسلویه بهت خیانت نمیکنه؟ بلخره اون انسانه نیاز جنسی داره خودت که نمیری اونجا اونم نمیذاری بیاد شهر خودش اینطوری فاصله میفته و چشم مرد باید سیر باشه اگه فاصله بیفته مرد سرد میشه.

الان اما دیگه فایده نداره 

بنده خدا اگه زن خراب نباشه مرد خراب نمیشه اگه همه مردا همینن پس همه زنام همونن

اینم قبول دارم ذات باید درست باشه

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
عزیزم تا مرده نخواد ک ول نمیکنه هزار راه دیگه برا خیانت پیدا میکنه ابجیتون باید صبوری کنه کمتر دعوا ...

خو اخه بدبختی اینه همش بهونه کارشو میگیره نمیبرتش پیش خودش .میگ اونجا کارم بیرون شهره کسی پیشت نیس

لعن و نفرینِ صاحب این من به تک تک زنایی ک به همجنساشون رحم نمیکنن و میشن نفر سوم، آخه پول و شهوت انق ...

شوهر اشعالش چون پولداره فک میکنه میتونه هرکاری دلش بخاد انجام بدع.حتی چند بار ب خواهرمم میگ برو چیکارت دارم

بخدا ابجی من اندازه دنیا دوسش داره.ولب این لاشی هرز پرید

من منظورم به خواهرت نیست . میگم خب فاصله بیفته بین زن و شوهر نود درصد این اتفاق نیفته توام میگی شهر دیگه ایه.مگه اینکه مرده خیلی باشعور و متشخص باشه مثل آقامون