من که نمیتونم سکوت کنم هرچی گفت جوابش میدم اما دیگه خسته شدم
جوابش نده بدتر میشه . یه مدت کوتاه بیا فرض کن کر و گنگی البته دور از جون ... خودش کمی بهتر میشه .. اگه به این روند ادامه بدی مثل سگ هار میشه ببخشید ها اینقد رک میگم
دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه
جوابش نده بدتر میشه . یه مدت کوتاه بیا فرض کن کر و گنگی البته دور از جون ... خودش کمی بهتر میشه .. ا ...
چیزی که تجربه من تو زندگی هست برات میگم ... اولش که وحشتناک بود کفر و فحش و ناسزا و
دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه سعی کن به خودت مسلط باشی و اگه بددهنی کرد فقط نگاش کن . نگاه سنگین . کم کم خودش جمع میکنه دهنشو