2777
2789

مادرم واسه این ک بابام برگرده رفته پیش دعانویس الان چقد باید بگذره تا تاثیر کنه کسی میدونه 

قبلن سر ی موضوع دیگه رفته بود ک بابام میخاست زن بگیرع تا بابام منصرف شد بچه بودم خیلی یادم نیس چقد بد  ب خواست خدا تاثیر کرد الان کسی میدونه؟

تورو خدا دعا کنید با قلب های پاکتون بابام برگرده واسه همیشه پیشمون دیگه نره ما رو دوس داشته باشه بخاطر بقیه قهر نکنه

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا الکیه و تاریخ انقضا داره.دیدم ک‌میگم طرف رفت ده میلیون داد ب دعا نویس ک شوهره دخترش رو ول نکنه و با دخترش خوب بشه.یک‌ماع خوب بود بعدش پسره طلاق داد.تو یک ماه طلاقشش داد.اینا فقط خرافاته

عزیزم من یبار امتحان کردم هر چی گف درست بود😐

اره منم میدونم درسته الانچند تا کاغذ و چیزی داد مادرم انجام داد ولی میخام بدونم کی این شبا تموم میشه 

بابام با زبون روزع میره اون خونمون گشنه تشنه امروز مادرم یواشکی با داداشم رفت اونجا دید ی کارتن انداخته روش میخابه نصف هندونه و نصف شیشه دوغ با همون افطار و سحر میکنه حالم خیلی بد شد 

از سرکار میاد تا اذان شب خونمونه نیم ساعت ب اذان میره تا صبح میاد لباس میکنه میره سرکار نمیخاد با ما هم سفره باشه 

همیشه منتظر ماه رمضان بودیم بخدا الان فقط گریه و گریه هیچی نمیخوریم بخدا قسم شب اول ماه رمضون برنج کردیم تا امروز بود هیچکس نمیتونست بخوره از ناراحتی

اینا الکیه و تاریخ انقضا داره.دیدم ک‌میگم طرف رفت ده میلیون داد ب دعا نویس ک شوهره دخترش رو ول نکنه ...

ده سال پیش بابام خواست زن بگیرع هیلی جدی حتی واسع او زنه خرید هم رفته بود مادرم رفت پیشش دعا نوشت گفت تو ماست بمال بعد بده بخوره بابام هی میخورد تو گلوش هی گیر میکرد بعد یادم نیس سه چهار روز بود گفت هیچکدومتون نمیخام ن اون ن شما دیگه اسمش هم نیاورد واسع این من اعتقاد دارم  

الانیادم نیس دقیق اون چند وقت بود واسه این میخام بدونم 

دعا نویس خوب من یکی میشناختم کارش عالی بود عالی عالی تو یکی از روستاها الان فوت شدن بعد اون پیش چند ...

میشه بگی کدوم روستا عزیزم 

اره بعضیا خوبن بعضیا نه ولی مادرم پیش خودش رفته بود خوب بود این داداششع خودش مرده این مثل اونه دیگه چون داداششه

اره منم میدونم درسته الانچند تا کاغذ و چیزی داد مادرم انجام داد ولی میخام بدونم کی این شبا تموم میشه ...

فک کنم دعا هاش قرانیه و ادعیه هستش دعای محبت باید بگیری برا مادرت پیش خودش نگه داره

برای قبولیم توی کنکور 1400 یه صلوات میفرستین ممنون😍