2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش خودشو میدونه 

کاری نمیکنع ک خودش اذیت بش 

میره دنبال خواستع هاش 

حرفای بقیع روش تاثیر ندار 

از خودش راضیع و شاکر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

به خودش احترام میزاره

خودشو تحویل میگیره

به خودش اعتماد داره

به خودش توهین نمی کنه

هی نمیخواد خودشو عوض کنه همونجوری که هست خودش رو دوست داره

هی نمیگه من فلانم من بهمانم

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
تو رو خدا به منم یاد بده مثلا بخاطر چه چیزهایی اعتمادبه نفس داری

به قیافم به تیپم به رفتارم به همه چی خودم اعتماد به نفس دارم نه اینک بگم عالی هستم ها ولی از نظر خودم عالیم 

حتی مثلا به اینک حرف بقیه برام مهم نیست ؛ حتی از نوع برخوردم و اینک گاهی شادم و در مواقع لازم با شخصیت و باجذبه ام کلا بی نهایت خودمو دوست دارم 

به خودش احترام میزاره خودشو تحویل میگیره به خودش اعتماد داره به خودش توهین نمی کنه هی نمیخواد خو ...

خانمی

زیر سیبیلی  یه سوال نامحسوس   بقیه نخونن😒😒

تاریخ عقد من کی میاد تو ذهنت😁 هرچی اومد بپرون

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

من خودمودوس دارپ

به خودم به ظاهرم به پدستواندامم میرسم.

نمیذارم هیییچ کسی بهم بی احترامی کنی

حرف ناجورنمیزنم ونمیذارم کسی حتی به شوخی بهم بزنه...

چیزای جدیدیادمیگیرم

سعی میکنم هرکارمیکنم توش بهترین باشم.الانم رتبه تک رقمی کنکورم چون بینهایت براش تلاش میکنم

من خودمودوس دارپ به خودم به ظاهرم به پدستواندامم میرسم. نمیذارم هیییچ کسی بهم بی احترامی کنی حرف ...

دیگه اینکه هرجایی باعزت نفس واعتمادبه نفس ظاهرمیشم وازخودم وداشته هام صدبارخداروشکرمیکنم

خانمی زیر سیبیلی  یه سوال نامحسوس   بقیه نخونن😒😒 تاریخ عقد من کی میاد تو ذهنت😁 هرچ ...

سلام عزیزم😘خوبی قربونت؟

چشم

یک و چهار اومد تو ذهنم یه تاریخی مثل ۱۴۰۱/۰۱/۰۱ یا ۱۴۰۰/۰۴/۰۴ یا یه چیزی تو همین مایه ها😁رنده انگار..خوشبخت باشی..نامزدی؟

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️