2777
2789
عنوان

بیایین ببینم😂😂😐

126 بازدید | 11 پست

کسی میدونه چطور میشه مربی رشته ورزشی شد؟

درآمدش چطوره؟

کدوم رشته بهتره؟

دوره اش چقد طول میشه؟

نیازه از قبل اون رشته رفته باشی یا دوره اموزشیه؟

کلا هرچی میدونید بگید مرسیییی🤍💜🤩

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تکواندو کارم 

استادمون فک کنم از کودکی. میموده

ولی چون عمومیه پولش اوتقدر خوب نیست

اما من دوشت دارم وقتی بزرگ شدم مربی بشم بعلاوه دکتر

یعنی بابام قول داده یه زمین واسم بخره بعدش دوطبقه بسازیم

پایینش سالن باشه بالاش مطب😂😂😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
من خودم تکواندو کارم  استادمون فک کنم از کودکی. میموده ولی چون عمومیه پولش اوتقدر خوب نیست ا ...

بسیار عالی انشالله موفق باشین

مربیتون توی دانشگاه رشته ورزشیش بوده

میدونید درامدش چقده

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
بسیار عالی انشالله موفق باشین مربیتون توی دانشگاه رشته ورزشیش بوده میدونید درامدش چقده

دانشگاه رو نمیدونم این. رشته بوده یا. نه

ولی فک کنم یه میلیونه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

دانشگاه میتونی بری 

یا مربی بشی 

دانشگاه بهتره یه حقوق ثابت داری 

حقوقشون خوبه مسابقات شرکت میکنی

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
من خودم تکواندو کارم  استادمون فک کنم از کودکی. میموده ولی چون عمومیه پولش اوتقدر خوب نیست ا ...

موفق باشی 

یعنی از زیر لباس تکواندو میپوشی از رو روپوش؟

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

بله باید دانشگاه بری تربیت بدنی بخونی ، عملی و تجربی خوبه و لازم ولی روی استاد درجه س نمی تونی کاری پیدا کنی

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
موفق باشی  یعنی از زیر لباس تکواندو میپوشی از رو روپوش؟

😂😂😂وایی تا. حالا فک نکرده بودم

هردوتاشم یه رنگه

نه فک کنم تا صبح تو. باشگاهم 

بعدازظهرم مطب

😂😂😂وایی تا. حالا فک نکرده بودم هردوتاشم یه رنگه نه فک کنم تا صبح تو. باشگاهم  بعدازظهرم م ...

موفق باشی استاد تکواندوکار دکتر

موفق باشی استاد تکواندوکار دکتر

ممنونم همچنین😂💜