2777
2789
عنوان

رسیدن ب آرزوها

231 بازدید | 26 پست

من یه دختر ۱۸ ساله م

همه بهم میگن خیلی رویاپردازی

کلی برا خودم برنامه ریزی دارم اینکه بعد کنکور استارت یه زندگی جدید با کلی تفریح رو بزنم

اینکه برم برای سفر یا زندگی ترکیه من عاشق ترکیه ام تصور میکنم ک تو کوچه های استانبول دارم راه میرم و از ذوق غش میکنم

تصور میکنم ک با یه ادم خوشتیپ و پولدار و همه چی تموم ازدواج میکنم و غیره و غیره و کلی ارزو

ولی دیشب دخترعموم ک از من خیای بزرگتره اومده بود پیشم داشتم باهتش صحبت میکردم...

ادامه پست بعدی

وقتی از ارزوهای جوونیش گف دیدم با من مو نمیزنه

ولی گف ب هیچ کدوم نرسیدم

میگف رویاپردازی تهش میندازت تو چمن

میگف شوهرم قول داده بوده ک ببرم انتالیا ولی تا حالا از شهرمون بیرونم نبرده

میگف ب هیچی نرسیدم

از دیشب خیلی ناامیدم ینی قراره من ب هیجی نرسم

من دوس ندارم زندگی الانمو

بابام پولداره ولی بهش برای ارزوهام میگم میگه تلاش کن خودت برسی

ولی اون موقع من میشه ۵۰ سالم البته شاید پولی داشته باشم ک برسم

واقعا همینطوره؟

نمیرسم ب هیچ کدوم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیدونم این پیگف تو فقط رویا داری میگف منم مث تو بودم😭 خانوادمم همینو میگن میگن اینا تو ذهنته

براش تلاش کن 

دعا کن 

صد در صد میرسی

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
وقتی از ارزوهای جوونیش گف دیدم با من مو نمیزنه ولی گف ب هیچ کدوم نرسیدم میگف رویاپردازی تهش مینداز ...

زیاد رویا پردازی نکن رویا باعث میشع از دنیای واقعی خیلی دور بشی و به ارزوهات نرسی چون انقد درگیر رویا هستی برای هدف هات تلاش نمیکنی

وقتی از ارزوهای جوونیش گف دیدم با من مو نمیزنه ولی گف ب هیچ کدوم نرسیدم میگف رویاپردازی تهش مینداز ...

منتظر یه مرد پولدار نباش که تورو به آرزوهات برسونه آستیناتو بالابزن خودت دست به کارشو

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

میرسی با تلاش خودت نه ب امید شوهرت🤷‍♂️🌺🌺

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              

همه مث هم نیستن

به نظرم یه سر به سایت عباسمنش بزن

زندگیتو عوض میکنه

زندگی منو ک عوض کرد😉

تیکر رسیدن به هدفمه...چیزی که سختره دوس داشتن خودمه تا نسبت به دوست داشتن یه نفر دیگه صادقانه بیاین چیزی رو که باید بپذیریم رو قبول کنیم معیارهایی که داری برای خودتم سختن حلقه ی ضخیم زندگیت هم یه بخشی از خودته و تو همونی هستی که باید باشی بیا خودمونو ببخشیم زندگی طولانی تر از اونیه که بخوایم به خودمون شانسی ندیم من توی این هزارتو به خودم اعتماد دارم تو به من نشون دادی که دلیلی دارم باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم... راهی که میریم... دلیلهای من هستند دیروز من... امروز من... فردای من...من یاد میگیرم چطور خودمو دوس داشته باشم بدون جا انداختن یه قسمت بدون جا انداختن یه نقطه ی همه چیز خودم من به تایید یکی نیاز داشتم حتی الان که دارم خودمو پیدا میکنم ولی دیگه نمیخوام بمیرم من کسیم که ناراحت بودم من کسی که آسیب میدیدم منم زیبا میشم زیبایی وجود داره قلبم میگه زیبایی اونجاست توی مسیر دوست داشتن خودم اونچه که بیشتر از همه بهش احتیاج دارم مهم ترین کار من الان مسیریه که برای خودم میرم کاریه که برای خودم انجام میدم نگرشیه که برای منه اون خوشحالی ایه که برای منه تو به من نشون دادی که دلیلی دارم من باید خودمو دوست داشته باشم من باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم...راهی که میریم...دلیلهای من هستن♡

ای بابا شما تلاش کن بهش میرسی 

و اینکه پسر پولدار خوش تیپ بااخلاق و وفادار نایابه و  خوب ی همچین کیسی یک دختر عالی و زیبا میگیرد 

بیشتر دعا کن خوشبخت بشی و تلاش کن خودتو بالا بکشی و ترکیه رفتن کاری نداره درس بخون بقیشو برو آنجا بخون