2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی خدا حفظش کنه ضربان قلب نی نیتون چند بود

من هنوز سنو  و دکتر نرفتم 

قرار بود امروز برم ک دکترم زنگ زد انداخت واسه دوشنبه 

از اول ۴ هفته زنگ زدم وقت گرفتم نداشت وقت 🥺

فقط خودم قرص فولیک اسید گرفتم دارم میخورم 🤦‍♀️

سر پسر اولیم ۱۴۰ بود شما رفتی ؟ چند بود؟

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
من هنوز سنو  و دکتر نرفتم  قرار بود امروز برم ک دکترم زنگ زد انداخت واسه دوشنبه  از ...

۱۶۴

بخاطر ضربانش فک میکنم دختره

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
۱۶۴ بخاطر ضربانش فک میکنم دختره

مدل ضربان قلب پسر مثل صدای دویدون اسبه پیتیکو پیتیکو 

ولی به این چیزا نیس 

ترشیجات دوس داری احتمالا پسره 

من دختر نمیدونم 

ولی سر پسرمم همینجوری چیزای ترش دوس داشتم 

ابغوره و کشک و این چیزا 

ولی خواهر شوهرم دختر داشت روزی یه کیک تولد میخورد 🤢😂 من نمیدونم چجوری میخورد 

من اصلا به شیرینیجات علاقه ای نداشتم نه اولی نه این

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
مدل ضربان قلب پسر مثل صدای دویدون اسبه پیتیکو پیتیکو  ولی به این چیزا نیس  ترشیجات دوس د ...

من کلا ذانا شیرینی دوست ندارم الانم مثل قبل

نمک ترشی عاشقشم

البته همیشه بودم...اما الان دهن اب میفته اسمشم میارم  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
من کلا ذانا شیرینی دوست ندارم الانم مثل قبل نمک ترشی عاشقشم البته همیشه بودم...اما الان دهن اب میف ...

من ک میگم بچت پسره 😍

البته جنسیت کلا مهم نیستا جفتش شیرینه😍😍😍

مهم فقط اینه سالم و سلامت باشن😍😍

چند هفته بودی شما؟

من ک میگم بچت پسره 😍 البته جنسیت کلا مهم نیستا جفتش شیرینه😍😍😍 مهم فقط اینه سالم و سلامت باشن😍 ...

من ۲۲م رفتم هفت هفته و چهار روزش بود

الان هشت هفته و دو روزشه  

من ۲۲م رفتم هفت هفته و چهار روزش بود الان هشت هفته و دو روزشه    

ای جانم خدا حفظش کنه 😍😍

فکر کنم دختره اخه تعداد ضربان قلبش بالاست

نه ربطی نداره.من ضربان قلب بچم ۱۷۶ بود ولی جنسیتو گفت پسر

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
نه ربطی نداره.من ضربان قلب بچم ۱۷۶ بود ولی جنسیتو گفت پسر

اها چه جالب

تو اینترنت اینطور دیدم نوشته

اها چه جالب تو اینترنت اینطور دیدم نوشته

این چیزا احتمالیه صد درصد نیست

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘