2777
2789
عنوان

به نظرتون کروناست یا عصبیه ؟

90 بازدید | 10 پست

قفسه سینم خیلی گرفته حس میکنم یه وزنه چند صد کیلویی روش گذاشتن دو تا پامم خیلی گرفته کوفته شده ینی

این چن روز به شدت عصبی بودم و همش سعی کردم نشون ندم و تو خودم نگه دارم به نظرتون ممکنه مال این باشه ؟ یا کروناست 

وقتی تمرکزت روی کاراته بازم این حس رو داری؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی عصبی میشم یا استرس دارم این حالتی میشم،روزای عادی اینجوری نیستی؟

نه یه وقته خیلی بیخودی عصبی میشم به شدت ینی یعد دیشبم اینجوری بودم ولی سعی کردم نشون ندم اصلا

صبح بیدار شدم بدن درد گرفته بودم پاهام خیلی کوفتس الان

نه یه وقته خیلی بیخودی عصبی میشم به شدت ینی یعد دیشبم اینجوری بودم ولی سعی کردم نشون ندم اصلا صبح ب ...

احتمالا از همینه

ممکنه از معدتم باشه که میزنه به پشت قفسه سینه

باز اگه دیدی بهتر نشدی با دکتر صحبت کن

نگران فردا نباش،خدا قبل از تو اونجاست🤍
اره حسی میکنم یه چیزی داره بهم فشار میاره نمیدونم چجور بگم انگار یه فیل نشسته رو قفسه سینم

ببین احتمال داری از عصبی شدنت باشه ولی بازم حواست باشه به علائمت اگه تب،بدن درد،سرفه،سردرد گرفتی حتی یه ذره برو دکتر 

اگه تو این چندروزه با کسی که کروناش مثبت بوده ارتباط داشتی که البته شک نکن کروناست اما اگه نه که نگران نباش بنظرم 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!