خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین اینو بخر هر یکساعت یک استکان بخور گل ختمی زرد واسطوحودوس وگیاه پنیرک اگه ریه ات گرفته وکرونا باشه خیلی موثره و کمک کنندست اگر هم نباشه واسه ریه خوبه
اره حسی میکنم یه چیزی داره بهم فشار میاره نمیدونم چجور بگم انگار یه فیل نشسته رو قفسه سینم
ببین احتمال داری از عصبی شدنت باشه ولی بازم حواست باشه به علائمت اگه تب،بدن درد،سرفه،سردرد گرفتی حتی یه ذره برو دکتر
اگه تو این چندروزه با کسی که کروناش مثبت بوده ارتباط داشتی که البته شک نکن کروناست اما اگه نه که نگران نباش بنظرم
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!