2777
2789
عنوان

سوال زنانه

171 بازدید | 28 پست

سلام بچه هاببخشیداینومی پرسم بعدازاقدام تکرر ادرارگرفتم

گاهی سوزش دارم گاهی نه

میخواهم بدونم بایدبرم پیش چه دکتری مامایاچیزدیگه؟میگم شایداز زخمی چیزی توی واژن باشه 

یا زخمه یا عفونت حتما برو دکتر زنان تشخیص میده و بهت دارو میده.. بهشم بگو در حال اقدام هستین.. چون عفونت تو بارداری اصلا خوب نیس باید برطرف بشه.. انشالله سالم باشین😊

مرا به خیر تو امید نیست😩 شر مرسان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا عفونت گرفتی باید بری دکتر زنان بهت پماد واژینال میده که بعد چند باراستفاده  میبینی تاثیر نداره چون عفونت واژن به سختی از بین میره 

حالا الان من چندباره عنبر نسا دود کردم خیلی مفیدتر از اون پمادایی بود که میزدم 

احتمالا عفونت گرفتی باید بری دکتر زنان بهت پماد واژینال میده که بعد چند باراستفاده  میبینی ...

پماد واقعا چرته.. ولی شیاف واژینال من استفاده کردم عالی بود جواب داد خدا ازدکتره راضی باشه

مرا به خیر تو امید نیست😩 شر مرسان
خواهش میکنم عزیز دلم کاری نکردم من خوب میشی انشالله فقط درست و بموقع مصرف کن داروهاتو😊

ممنونم مهربونم اخه میدونی شب اقدام یکم ترشح الوده ب رگ خون دیدم واسه این میگم شایدزخم شدمه