2777
2789

پسرم ۲ سالشه  دوست داره تنها بازی کنه  کابینتا بریزه بیرون طروف فلزی بزن رو کاشی صدا بده اسباب بازیاشو پرت کنه  بیشتر دوست داره بره حیاط یا کوچه هر بازی که من باهاش میکنم نهایت ۳۰ ثانیه باقیش میره سراغ کار خودش اونوقت شوهرم میگه توبا  بچه بازی نمیکنی کار نمیکنی مگرنه بچمون کلی چیز یاد میگرفت  خودشم که همش سرکاره خواهش میکنم راهنماییم کنین چطور بهش حرف زدن یاد بدم چطور بهش برخی حرکات اموزش بدم؟؟؟ خودم از بعصی کاراش  میفهمم باهوشه ولی نسبت به هم سن و سالاش یکم عقب تره ...چیکار کنم راهنماییم کنین تروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکلمش در چه حده؟

بچه منم یکسال ونیمشه من از فردا میرم کلاس گفتاردرمانی تا یادبگیرم چجدری باهاش کارکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من بچم مثلا میرفت بیرون با باباش هی سوال پیچش میکردم میخواستم غذا درست کنم بهش میگفتم چیکار میخام بکنم الان دیروز فهمیدم تو گفتار درمانی همچین کاری میکنن دیروز با ذوق ب شوهرم گفتم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
تکلمش در چه حده؟ بچه منم یکسال ونیمشه من از فردا میرم کلاس گفتاردرمانی تا یادبگیرم چجدری باهاش کارک ...

بابا دد  الو   و اینکه کلمات رو در جای خودش نمیگه  اگه کلمه ای رو بگی اگه بتونه تکرار میکنه ولی اگه نگی دیگه نمیگه

من ی کتاب درسی داشتم اونو میاوردم هر چی ک تو عکس هاش بود و رنگ هاشو هی براش تکرار میکردم دوماه طول کشید تا یاد بگیره بچه فقط حوصله میخاد...راستی تی وی هم نمی دید جز تبلیغ ها

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

بچه های منم ۱۹ماهشونه کلمات واضح نمیتونن بگن حافظه ماهی مانند دارن امروز ی کلمه رو میگن فردا یادشون رفته 

بازی؟؟؟؟بیشتر خرابکاری میکنن تا بازی همیشه خدا خونمون ب هم ریختس 

اشیا رو پرت میکنن 

یه غذا نمیتونیم بخوریم بسکه همه ی غذای سر سفره رو بهم میریزن 

خلاصه ‌ ۲سالشون بشه شاید ارومتر شن شاید عاقلتر شن

بازی هم زیاد باهاشون دارم اما خب اخرش میگن خم شو سوارت شیم و....

عزیزم فعلا بذار همون بازیشو بکنه، کابینتا و لباسای داخل کشوها رو بریزه بیرون بازی کنه، همه بچه ها هم ...

خوب از یک طرف من عداب وجدان دارم که اره بازی هایی شاید باشه که پسرم دوست داشته باشه و من غافلم  و اینکه شوهرمم میگه اگه با پسرمون کار کنی باهاشه یادمیگیره کار نمیکنی در صورتی که من از وقتی یادم مییاد کلی همین کلمه اب رو گفتم بهش ولی نمیگه

بچه های منم ۱۹ماهشونه کلمات واضح نمیتونن بگن حافظه ماهی مانند دارن امروز ی کلمه رو میگن فردا یادشون ...

میشه بازی هایی که میکنی رو نام ببری؟ شاید پسرم دوست داشت

خب اینکه پرت کردن و اینا دوسداره نمیتونی باهاش توپ بازی کنی؟براهم پرت کنین...حین همونم باهاش حرف بزن ...

خب میدونی در حد ۱ قیقه میاد باهم  توپارو میندازیم تو سبد ولی بقیش سرکابینتاست  هرچیم که باهاش از لحاظ لعتی کار میکنم تکرار میکنه ولی اگه نگم دیگه نمیگه 

خب میدونی در حد ۱ قیقه میاد باهم  توپارو میندازیم تو سبد ولی بقیش سرکابینتاست  هرچیم که با ...

خب عزیزم بهتره از یه مشاور کودکان مشورت بگیری باز اونا با خصوصیت بچها آشنان میدونن باید چیکار کرد...