2777
2789

برگام😶🍃

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگام😶🍃

این متخصص زنان و فلوشیپ ناباروری با اشاره به مطالعاتی که در زمینه تاثیر کووید۱۹ بر باروری زنان و مردان انجام شده، گفت: قدرت باروری و ذخیره تخمدان در زنان کاهش پیدا می کند، اما با توجه به اینکه روی اسپرم گیرنده‌های کرونا وجود دارد؛ ممکن است مردانی که دچار بیماری کووید می شوند تا حدودی اختلالاتی را در حرکت و تعداد اسپرم های خود داشته باشند

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت
این متخصص زنان و فلوشیپ ناباروری با اشاره به مطالعاتی که در زمینه تاثیر کووید۱۹ بر باروری زنان و مرد ...

یا ابلفرض

با همه جای ادم کار داره این کرونا چقد بی ادبه😐

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
اره والا شما بارداری؟

نه عزیزم مجردم🤗💞

یعنی سرعتو حرکت اسپرمو کم میکنه 😫

اره نتیجش روی اسپرم که قطعی هست میگن ۴ ماه طول میکشه نرمال بشه منم تو اقدام بودم که یهو کرونا گرفتیم الان استرس برم داشته اما اثرش رو تخمک جایی زیاد ننوشته

اره نتیجش روی اسپرم که قطعی هست میگن ۴ ماه طول میکشه نرمال بشه منم تو اقدام بودم که یهو کرونا گرفتیم ...

سلام عزیزم منم همینطور شدم دقیقا زمان تخمک گذاری و اقدام به بارداری خودم و شوهرم کرفتیم و الان دکتر گفته بدلیل اختلال جنین رشد نکرده و اصن در واقع جنینی نیس .بارداری پوچ

سلام عزیزم منم همینطور شدم دقیقا زمان تخمک گذاری و اقدام به بارداری خودم و شوهرم کرفتیم و الان دکتر ...

الهی عزیزم من ۳مته بعد کرونا باردار شدم نگران نباش انشالله این سری دامنت سبز میشه نی نی ات صحیح و سالم میاد بغلت