2777
2789

سرما خوردم و گلوم یکم میسوزه چی بخورم ؟؟ 

بهترین راهکارهایی که ازش جواب گرفتین بدین ممنون عشقا 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا گفتن چیزی به اسم سرما خوردگی نیست الان فقط کروناست 

اونا بگن ما خودمون عقل نداریم اگه کرونا مثل سرماخوردگی بود که مشکلی نبود منم سرماخوردم خوب شدم اگه میرفتم دکتر حتما میخواست بگه کروناس 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اونا بگن ما خودمون عقل نداریم اگه کرونا مثل سرماخوردگی بود که مشکلی نبود منم سرماخوردم خوب شدم اگه م ...

دکترا عقل ندارن ما داریم ؟ 

منم دقیقا عین سرما خوردگی بود ۱۰۰ درصد مطمعن بودم سرما خوردم ولی تست کرونام مثبت شد همین تفکر اشتباه شماست که باعث این وضعیت سیاه شده مریض میشید با تصور اینکه سرماخوردگیه قرنطینه نمیکنید به بقیه سرایت میدید باعث مرگ صدها آدم میشید 

من اقام سرماخوردتب ولرز دیشب بودامروزخداروشکررفع شد صبح یکم بی حال بودالان خداروشکربهتره

اماکارایی که برامواظبت میگم

شکمشوسیرکردم بهش قرص سرماخوردگی دادم از12تاتقریبا هرنیم ساعت یه لیوان آب میدادم می‌فرستادمش دستشویی

صبح بعدصبحونه بازقرص سرماخوردگی خورد بعدش آب نمک غرغره کردیکمی هم گفتم بده  تودماغت ناهارخوردبعدبخورکدودادبعدش چایی خوردبعدش آب جوش وعسل ولیمو وبعددوباره قرص سرماخوردگی آبمیوه وکمپوت هم خوردتاالان 

شماهم امتحان کنین

من اقام سرماخوردتب ولرز دیشب بودامروزخداروشکررفع شد صبح یکم بی حال بودالان خداروشکربهتره اماکارایی ...

مرسی عزیزم اما من تب و لرز اینا ندارم فقط گلومه 

مرسی عزیزم اما من تب و لرز اینا ندارم فقط گلومه 

بخور خیلی خوبه واب نمک غرغره کن ومخلوط آبلیمو آب جوش وعسل خیلی خوبن 

آهان شلغمم خیلی خوبه بعدبخورکدوزردونمک بزن بخورکه سینت بپزه 

بخور خیلی خوبه واب نمک غرغره کن ومخلوط آبلیمو آب جوش وعسل خیلی خوبن  آهان شلغمم خیلی خوبه بعدب ...

سپاس از شما عزیزم

دکترا عقل ندارن ما داریم ؟  منم دقیقا عین سرما خوردگی بود ۱۰۰ درصد مطمعن بودم سرما خوردم ولی ت ...

تو اشتباه خودتو نذار به حساب بقیه کرونا اولش هم مثل سرماخوردگی باشه رفته رفته بدتر میشه ولی سرماخوردگی رو به بهبودی میره منتظر بودم شما بیاید وضعیت کرونا رو برای ما تشریح کنید ممنون ازت😐😐

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
تو اشتباه خودتو نذار به حساب بقیه کرونا اولش هم مثل سرماخوردگی باشه رفته رفته بدتر میشه ولی سرماخورد ...

تو خیلی اطلاعاتت ناقصه ، این گوشی و اینترنتی که در دسترست هست فقط برای نی نی سایت نیست یکم سرچ کن متوجه میشی کاملا در اشتباهی ، کاملااااااا، ۸۰ درصد کرونا خفیف میگیرن که دو سه روز ه علائم کاهش پیدا میکنه ، به جای بحث با من یکم تحقیق کن