2777
2789
عنوان

اينستاگرام و ني ني سايت؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 38 پست
من هیچ مجازی رو قبول ندارم خیلی کارای مفیدتری هست که میتونیم انجام بدیم بعدشم تو اینستاگرام طرف 4 ...

زن ها نياز به اين فضا هاي دارن كه دردر دل كنن گلم اقايون همون اينستا بدردشون ميخوره و بس...شما نگاه جزئي به تاپيك ها بندازي ميبيني چقدر دوستاي هم جنس مااا تنها هستن و همه حالشون بده اگه اينستا خوب بود خانوما اينجا حرف نميزدن ،مرد هم باشه عزيز من چه فرق داره واسه شما ازار و اذيت كه نداره يكم كه حرف بزنه و معاشرت كنه معلوم ميشه مرد كسي محلش نميده ديگه

زن ها نياز به اين فضا هاي دارن كه دردر دل كنن گلم اقايون همون اينستا بدردشون ميخوره و بس...شما نگاه ...

اینجا آقا کم نداره

عزیزم

منظور حرف منو چند ماه دیگه متوجه میشی

من فقط خواهرانه راهنماییت کردم که اینجا جای خوبی نیست

چون 5 ساله تو این سایتم و میدونم چه خبره

و الا خودت صاحب اختیاری جانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین هر جایی آدم خوب و بد داره من همینجا خیلیا کمکم کردن نمیشه گفت خوبه یا بد ولی آدم بد هم داره بع ...

ادم خوبم هستتتت اي بابا دوست من از اين حرفاي بدو سطحي و صدمن يه غاز كه هرروزه و هر هفته توسط فاميل و اشنا و تو همون ايستا ميشه بايد بگذري و بي محلي كني تا حالت بهم نريزه اينجا هستيم كه يكم خوش باشيم و دردودل كنيم ول كنين ادم هاي بي عقل و بي ادب و  بي نزاكتو

من اصلا اینستامو پاک کردم اومدم اینجا تواینستا همه میخوان خودشونو ثروتمند و خوشگل و خوشتیپ نشون بدن ...

افرييينننن من تو فاميل جلو چشمم دارن اينكاررارو ميكن و به چشم ديدم زندگياشون داغون شده بس كه به نمايش گذاشتن زندگي احمقانه و به زور خوشبختشونو...بخدا همش تلاش ميكنن بهتر از اون يكي باشن...طرف نو شب نداره بخوره ها اما هرماه تولد انچناني براي پسر و اطرافياش ميگيره🤦🏻‍♀️😢 اينجا وقعا همه از مشكلات حرف ميزنن و همه بهم صادقانه كمك ميكنن نميدوني از ساعتي كه من عضو شدم جقدر كمكم كردن خانوماي مهربونننن و خوش قلب سايت حالا يكي ميخواد شناخته بشه يكي نميخواد بشه مهم اينه همه خودشونن 

برعکس عزیزدلم شما تازه اومدی شاید برات جذاب باشه چون نی نی سایت قدیم رو ندید منم پست ها و تاپیکامو ...

نه عزیزم چند بار تا حالا ترکیدم اولین بار ۹۸ عضو شدم اره اون موقع بهتر بود چون دنیا بهتر بود