2777
2789

کسی باخوردن شیر خشک کل بدنشو چاق کرده؟

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژله صبح های ناشتا 

قرص گین آپ

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

شیرخشک اگه میخوای استفاده کنی مارکش فرقی نمیکنه فقط باید شماره 3 رو بگیری چون این شماره برای چاقی بزرگسالان تاثیر داره

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
شیرخشک اگه میخوای استفاده کنی مارکش فرقی نمیکنه فقط باید شماره 3 رو بگیری چون این شماره برای چاقی بز ...

شیر خشک نیدو چطوره ؟شما خودتون استفاده کردید؟طریقه مصرفش چطوره

شما جواب گرفتی 

از قرص گین آپ بله

از ژله هم خیلیا شنیدم که نتیجه گرفتن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من ویتامینEخوردم و میمالم زیر چشمم خوبع

آ ه اینم من شنیدم خوبه استارتر

شیر خشک نیدو چطوره ؟شما خودتون استفاده کردید؟طریقه مصرفش چطوره

آره من یه دوره استفاده کردم و تاثیر داشت صبح ها ناشتا باید خورد و شب ها هم حدودا نیم ساعت قبل خواب

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
ناشتا ژله بخور هرروز

بازم تو😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂