2777
2789
عنوان

خانما 25 هفتمه الان 3 روزه که

128 بازدید | 24 پست

کمرم درد میکنه طبیعیه؟ پاهامم خیلی درد میکنه مخصوصا شبا قبل از این کمر درد نداشتم میگم یهو خطرناک نباشه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

بیاین بگین شما هم کمردرد دارین؟؟ 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیِ

من چندماه هست که با این دردها سر و کله میزنم 

آرزوی یه شب خواب راحت به دلم مونده

همش بدن و کمر و پهلوها و لگنم کوفتست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
فشارخونت چجوریه ولی خب طبیعیه پیاده روی کن

نرماله

طبیعیِ من چندماه هست که با این دردها سر و کله میزنم  آرزوی یه شب خواب راحت به دلم مونده همش ...

منم بارداریم میگفتم کی تموم میشه این روزا الان۴۲ روزه زایمان کردم دهنم سرویسه شباتاصبح بیدارم🥺😭

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
طبیعیِ من چندماه هست که با این دردها سر و کله میزنم  آرزوی یه شب خواب راحت به دلم مونده همش ...

شبا پاهام از بالا ببخشید جایی که به اندام تناسلی چسبیده ها از اونجا خیلی درد میکنه میگم الانه که کنده بشه

میگم یهو علائم زایمان زودرس نباشه خدایی نکرده

شبا پاهام از بالا ببخشید جایی که به اندام تناسلی چسبیده ها از اونجا خیلی درد میکنه میگم الانه که کند ...

کشاله‌ی ران

طبیعی هست 

رشد جنین داره به اندام‌های داخلی و رباط‌هات فشار میاره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
منم بارداریم میگفتم کی تموم میشه این روزا الان۴۲ روزه زایمان کردم دهنم سرویسه شباتاصبح بیدارم🥺😭

خوشبحالت کاش منم زودتر بچمو بغل بگیرم مردم از استرس

کشاله‌ی ران طبیعی هست  رشد جنین داره به اندام‌های داخلی و رباط‌هات فشار میاره

آره دقیقا شما چند هفتته؟ 

من از زندگی افتادم دیگه 

هم خوابم بهم ریخته و همش بدن‌درد دارم و کسلم

هم فورانِ هورمون

خونم تمیزکردن میخواد،اما حال ندارم

درسام تلنبار شدن رو هم حس ندارم بخونم

دیگه بریدم واقعا....این روزها هم نمیگذره