_بانو_ مدیر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1167 عنوان نتایج دکتری!!! | مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 18 پست کسیخودشیااطرافیانش اینجاشرکت کرده؟ فردانتایج میاد، من مطلعنیستم شما.میدونین قبولیاز دکتریحالادانشگاهآزادالان چجوریه؟ سخته؟ یامثارشددانشگاهآزادراحته؟همسرم آزمون دادهآزادم قبولبشه میره ولی یکم استرس دارم! هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄 1400/01/28 | 13:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_بانو_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1167 ایشاله که قبوله رو مصاحبه خیلی تمرکز کنه ۵۰درصده ممنونم عزیزم،خیلیلطفکردی وقت گذاشتی هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
_بانو_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1167 سلامت باشی عزیز دلم درباره رشته خودشون و کارهای پژوهشی که انجام دادن تسلط هم باهاشون صحبت میکنن و ... خیلیممنونم عزیزم، کلیلطفکردی🙏🏻🙏🏻🙏🏻 هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
معصومه271 عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 20979 خیلیممنونم عزیزم، کلیلطفکردی🙏🏻🙏🏻🙏🏻 فدات عزیز دلم، من در خدمتمتجربه شخصی من نشون میده مصاحبه مهم تره، نکته بعدی اگر در همون دانشگاهی که ارشد خوندن بخوان ادامه تحصیل بدن کارشون راحت تر هستش چون اساتید میشناسن و نهایتاً انشاءالله که موفق باشنالتماس دعا گلم
_بانو_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1167 فدات عزیز دلم، من در خدمتم تجربه شخصی من نشون میده مصاحبه مهم تره، نکته بعدی اگر در همون دانگاهی که ... قربانت عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻محتاجیم بهدعا هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄