مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
وقتی غسل و وضو صحیح نباشه ، نماز و روزه هم طبعا مشکل دار میشه.
به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨👩👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویههای پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩❤️👨
طبق نظر مرجع من غسل و وضو قبول نیست. وقتی غسل و وضو صحیح نباشه ، نماز و روزه هم طبعا مشکل دار میشه.
جبیره؟
تو نت سرچ کن پاسخ دینی آنلاین یه سایت میاد که میتونی آنلاین سوالت رو از کارشناس احکام بپرسی.
به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
منم کاشت دارم ولی نمازمو میخونم روزه ام میگیرم به نظرم اینا چرت وپرته الان تو کشورای همسایه مسلمون هست که هم کاشت داره هم حجاب نداره هم روزه شو میگیره من خودم چند وقت تو کشور آذربایجان بودم اونجا اینجوری بود البته بودن کسایی که حجاب داشتن ولی اکثرا اینجوری بودن
اون سایتی که بالا گفتم رو سرچ کن میتونی راحت سوالت رو بپرسی.
من نظر همه ی مراجع رو نمیدونم اما اونجا کارشناس احکام دقیق راهنماییت میکنه.
تو نت سرچ کن پاسخ دینی آنلاین یه سایت میاد که میتونی آنلاین سوالت رو از کارشناس احکام بپرسی.
عهههه مرسی عزیزم
منم کاشت دارم ولی نمازمو میخونم روزه ام میگیرم به نظرم اینا چرت وپرته الان تو کشورای همسایه مسلمون ه ...
خیلی ممنون 💖
منم کاشت دارم ولی نمازمو میخونم روزه ام میگیرم به نظرم اینا چرت وپرته الان تو کشورای همسایه مسلمون ه ...
نماز روزه تون قبول باشه عزیزم.
ولی الگوی دین داری نباید مسلمون های کشورهای همسایه باشن.
الگوهای ما از قبل مشخص شده هستن.
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.