2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار درست کردم طبق دستور هم پختم کلی هم گوشت و اب گوشتم حروم شد افتضاح شد حلیم کار ما نیس فقط بیرون 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من چند روز پیش درست کردم جاتون خالی خوب شد از شب بلغور گندم را به اندازه یک لیوان ویکسوم لیوانهای معروف خیس کردم وصبح گداشتم رو گاز جوش که اومد کم کردم بعد مقداری گوشت بوقلمون هم با پیاز ونمک تو قابلمه دیگه گداشتم بپزه تا بعداز ظهر بعد گوشتو ریش ریش کردم ریختم تو حلیم ابش را هم صاف کردم وبهش اصافه کردم نمکشو هم اندازه کردم دوسه قاشق ارد را هم با همون ابش حل کردم ورختم توش تا گلوله گلوله نشه ومرتب هم زدم تا قشنگ حلیم شد 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
من یبار درست کردم طبق دستور هم پختم کلی هم گوشت و اب گوشتم حروم شد افتضاح شد حلیم کار ما نیس فقط بیر ...

حلیمای بیرون  بد مزس     انقد  کش  میاد  نصفش تو حلقمه  نصفش تو دهنم   

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
حلیمای بیرون  بد مزس     انقد  کش  میاد  نصفش تو حلقمه  نصفش ...

خوب حلیم فروشیتو عوض کن حلیمای ما خیلی خوشمزن 😅

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

گوشت گوسفندی رو بذار خوب بپزه،وقتی گوشت پخت گوشت روبا گوشتکوب برقی صاف کن، یکساعت قبل خوردن بلغور خیس شده و نمک رو بریز داخل آب گوشتت، مدام هم بزن وقتی بلغور پخت ، حلیم رو با گوشتکوب برقی صاف کن،ی مقدار روغن داغ کن بریز داخل حلیم ، دوباره بذار ی ربع بجوشه (مدام هم بزن تا رو گاز هست)

بعد نوش جان کن.

من برای ی فنجون فرانسوی بلغور، صدگرم گوشت گوسفندی زدم

محتاج نگاه خداوند