2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زندگیمو پاچیده از هم

586 بازدید | 35 پست

خیلی اذیتم کرده من عقد کردم دارم بخاطرش ازشوهرمم دیگه دور میشم و به جدایی فکر میکنم چون شوهرم یا هرکدوم ازبچه هاش جرئت نمیکنه بهش چیزی بگه و فقط احترامشو دارن اگه تاپیک قبلیمو بخونید می بینید چقد بلا سرم اورده

عیدی برام اوردن بودن سر رنگ کیف و کفشم که مشکی بود زنگ زد هرچی از دهنش در شد به من و خانوادم گفت

باز عید بخاطر شوهرم رفتم خونش تو خونشم شوهرمو برد اتاق و پشت من و خانوادم حرف میزد داد میزد جلو همه  منم نتونستم طاقت بیارم زدم زیر گریه

تو همه جای زندگیمون دخالت داره چون با شوهرش رابطه خوبی نداره فکر میکنه پسرش شوهرشه و همش عین هوو با من رفتار میکنه

باز شوهرم بهم گفت بخاطره من بهش زنگ بزن زدم

دیروز گفت بیا بریم ببینیمش گفتم تو برو چون واقعا میدونم منتظر من نیست و اصلا یک کلمه نگفت خانومتم بیار 

شوهرم قهر کرد رفت منم گفتم دیگه نمیخوام زندگی رو واقعا خسته شدم خواهراش حسودی میکنن میرن پ میکننش مادرش اونجوری میکنه و شوهر من فقط از من انتظار داره😔😔😔و حتی میدونه در حقم بد کردن قبول داره ولی باز انتظار داره که همش من خودمو کوچیک کنم

بچه ها چیکارکنم داغونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی نفر تو یه خط خلاصه می‌کنه☹️

مادرشوهرش و خواهرشوهراش خیلی اذیتش میکنن شوهرشم بااینک میدونه حق با زنشه ولی میگ زنش همش بره پیش اونا و خانومشو کوچیک میکنه

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

این مردا بدیه مادراشونو نمیبینن بعد انتظار دارن عروس خودشو بکشه براشون منم چند شب پیش شوهرم گفت بریم خونه ننم منم گفتم نه الان باز اعصابمو بهم میرزه عوضی عقدشو نگه داشت تا دیشب کتکم زد

خواهش میکنم برای اینکه من خونمو ببرم شهر خودمون ی صلوات برام بفرستین ترخدا خیلی غریبو تنهام دعام کنید😘

عزیزم بنظرم جدایی راه حل خوبی نیس با هرکی ادم ازدواج کنه هیمچین مشکلاتی زیادو کم هست بنظرم عینه خودشون شو برو پیششون ولی محلشون نده پیش شوهرت خودتو عزیز کن کم کم بهش بفهمون باید پشتت وایسه و نزاره اونا بهت بی احترامی کنن

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

کار به مادرشوعرت ندارم ،،چون اکثر مادرشوهرا دخالت رو میکنن !!!!

فقط خودت ببین اگه شوهرت خیلی بی عرضه اس،،،،و مامانی و بچه ننه هست و مادرش خیلی روش تسلط داره بنظرم ادامه نده !!!اگه میتونی جدا شو !!

مرد بی عرضه و بچه ننه خییییییییلی سخته زندگی کردن باهاش 

مخصوصا اگه مادرش هم خیلی بد باشه 

اسی جان با شوهرت صحبت کن اگر قانع نشد  زیر پوستی بهانه بیار نرو

واقعا دست از سرمون برنمیدارن روزی ده بار به شوهرم زنگ‌میزنه دیگه جوری شدم استرس میگیرم می بینم اونان

بنظرم با شوهرت صحبت کن ک ما نیاز ب مشاور داریم بریم ببینطم کدوممون افکارمون رفتارمون رو باید درست کنیم اگه اومد و اشتباه خانوادشو گفت و پذیرفت و انجام داد ک هیچ اگه نه اومد یا قبول نکرد و مشاوره رو ادامه نداد بدون مرد زندگی برات نمیشه یه مرد خاله زنک بدرد زندگی نمیخوره