2777
2789

سلام عزیزان خواهر من زایمان کرده خونمونه بعد دامادمون هم از بابام ناراحته کینه داره زیاد نمیاد پیشش بابامم زبونش کنترل نداره هرچی میگی یکی ناراحت میشه بارهاهم اتفاق افتاده که با بابام قهر کنه و دیگه نیاد الانم بچش به دنیا اومده زیاد نمیاد به خاطر بابام الان چه دعایی بخونم بین بابام و دامادمون که ازش ناراحت نباشه یادش بره بیاد خیلی مهمه ؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره خواهرت😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

کتاب معجزه شکرگزاری یه تمرین داره برای همین موضوع اونو انجام بده کتاب رو میتونی رایگان دانلود کنی 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

برای بهبود رابطشون حمد میخونم عزیزم 

و آها اینو هم یادم اومد شروع کن از امروز تمرین ۵ ×۵۵ رو انجام بده توی اینترنت بزن فرایندش رو ببین 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
کتاب معجزه شکرگزاری یه تمرین داره برای همین موضوع اونو انجام بده کتاب رو میتونی رایگان دانلود کنی&nb ...

میشه اون قسمتش رو برام بفرستی گوشی من اندروید نیس برنامه رو نمیتونم دان کنم

اره بخدا ما سه تا خواهریم با سه تا بردار ازدواج کردیم هرچی میشه رو زندگی هممون اثر داره بابامم که اص ...

بله ...پدرومادرا تو زندگی و آیندهدبچه ها خیلی نقش پررنگی دارن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
میشه اون قسمتش رو برام بفرستی گوشی من اندروید نیس برنامه رو نمیتونم دان کنم

برنامه نیست عزیزم توی اینترنت بزنی پی دی اف میتونی دانلود کنی.منم اگه پیداش کردم برات میفرستم 

ولی فعلا همون تکنیک ۵ ×۵۵رو شروع کن انجام دادن