از خانواده شوهرم متنفرم واقعا خیلی خسیسن
موقع عقد گرفتن ک بود ما رسممونه خرج عقد با عروسه هی میگفتن یجای خوب عقد بگیرید و ... بابای من یه عقد گرفت خیلی مفصل در حد عروسی، حالا که کروناس این خسیسا عروسی نمیخواد بگیرن
بعد انقد پشت جهاز این و اون حرف میزنه مادر شوهرم ، منم از بچگی عادت ب خرید جنس خوب دارم تا سالها واسم کار کنه، نمیتونم بی کیفیت بخرم چون بعد چند سال باید دوباره کلیییی هزینه کنمیکی دیگه بخرم
توی این گرووووونیااااا هر جنسی هم بخوای بخری خدا تومنه
فقططططط توی جهاز من پول یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و اجاق گاز شده ۷۰ تومن
تازه همشم خارجی نیست، بعد پول رهن خونه ی ما هم شده ۷۰ تومن!!
ینی من ۲۰۰ میلیون جهازو دارم میبرم تو خونه ی ۷۰ تومنی!!!!
قرار بود خانواده شوهرم تا ۱۵۰ تومن پول رهن خونه رو بدن، ولی خونه ای ک گیرمون اومد ۷۰ میلیون رهنه با چند تومن اجاره
حالا این خسیسا ک دیگه دست تو جیبشون نمیکنن
همون۱۵۰ تومنم ک میخواستن بدن پرید
۷۰ تومنشو دادن تموم! اجاره هم افتاد گردن خودمون، ینی نشد خونه رهن کامل بگیریم با این قیمت!
ماه عسلم که هیچیی
مادر شوهرم میگه سال دیگه برید مسافرت!
عروسی هم نمیخاد بگیریم ب قیافش میخوره خیلی خوشال باشه واقعا خدا واسه خسیسا خوب جور میکنه،
خسیس خانم ما جنسای خوب واسه چمدون شوهرم میخریم حالا این هرچی جنس داغون و بنجله میاد میگه این مناسبه قیمتش میخوای؟؟؟؟
انگار من از یه خانواده ی پایینم
خودشونم وضعشون خوبه فقط طبعشون پایینه و خسیس هستن...
شوهرم هنوز درامدش خوب نشده اینا اصلا نمیپرسن قسطای وام ازدواج رو چطوری میدی؟؟ کی میده؟؟؟
ماه پیش شوهرم نمیدونست چطور قسط وام ازدواج رو بده، اصلا ازش نمیپرسن ک داری بدی نداری بدی....
تعجب میکنم از اینا. خیلی خسیسن . یه تلویزیونم که با اونا بوده خریدش رفتن یه مدل قدییییییمیییییی خریدن تا خرجشون بالا نره!!