2777
2789
عنوان

یه سوالی داره ذهنمو میخوره ، به نظرتون تصمیم درستی گرفتم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 42 پست

منم داشتم ول کرد رفت 

منم گفتم بسلامت خیلییی سختم بود ولی بعد ی مدت عادت کردم 

بنظرم همه دوستیا تاریخ انقضا دارن 

خودتو درگیر دوستی نکن فقط ی دوست داشته باش اگه حالت بد بود دردلاتو گوش بده اگه بدونی ک ب اینم نیازی نداری خیلی خوب میشه قشنگ راحت میشی

#بلوچستانم_تسلیت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو برو جلو حالشو بپرس باهاش ویدئو کال بگیر و دوستای جدید پیدا کن

میرم بهش پیام بدم ولی یاد کارایی که میکنه میوفتم پشیمون میشم ، مثلا همین که میدونه منم استوری و پروفایلشو میبینم ولی بازم یه چیزایی میزاره که قلبم بشکنه

میرم بهش پیام بدم ولی یاد کارایی که میکنه میوفتم پشیمون میشم ، مثلا همین که میدونه منم استوری و پروف ...

چرا قلبت می‌شکنه ؟؟

خودتو آزاد بذار شوهرت که نیس با دوستای جدید آشنا شو

ارزش نداره اعصاب خودتو خورد كني. ببوسش بزارش كنار. منم دارم همچين دوستي الان نهايتا سالي يكبار همو م ...

تصمیم همینه اینطوری هم راحت ترم ولی میترسم چندسال دیگه پشیمون بشم 

شما هم برای خودتون دوست جدید پیدا بکنید من خودم شخصیتم این نیست پیگیر کسی باشم هر کسی اومد خوش اومد ...

اوهوم کار خوبی میکنی ،امشب خوابشو دیدم گفتم اینجا ازتون بپرسم که کار خوبی کردم یا نه 

ب یه سنی که برسی میفهمی دوست هیچ ارزشی نداره  منکه متاسفم برای خودم که تو یه سنی همه کار برای ...

واقعا ؟ منم نمیخوام با یکی باشم که ذهنمو اذیت میکنه خدا شاهده هربار که استوری میزاره با ترس بازش میکنم که نکنه با اون باشه اگه زشت نبود کلا از مجازیم پاکش میکردم

کلا خنثی باش چرا برات مهمه.کنارشم نذار اگه واقعا دوسش داری.اون حق داره با بقیه هم دوس شه .حق داره کس ...

خدایی این یکی از مشکلاییه که دارم باهاش سروکله میزنم خیلی هم اذیت میشم . خوب این شخصیت منه دوست ندارم انتخاب دوم باشم کسی که منو نخواد خودم از زندگیش میرم بیرون . دیگه هیچ حس خوبی بهم وارد نمیکنه ولی چون تنها دوستمه موندم 

منم داشتم ول کرد رفت  منم گفتم بسلامت خیلییی سختم بود ولی بعد ی مدت عادت کردم  بنظرم همه ...

اره میدونم . ادم وقتی دلش گرفته واسه دیوارای اتاقش دردودل کنه بهتر از آدماس

منم میخوام یه مدت تنها بودنو امتحان کنم واسه خودم زندگی کنم خودم برم کافه ، خرید ‌و... شاید خوب بود تا اینکه منت دیگرانو بکشم