میدونم الان ممکنه حال نداشته باشید ولی میشه راهنماییم کنید. من تو زندگیم فقط یه دوست صمیمی داشتم با اونم خی اوکی بودم مخصوصا دوران دبیرستان ولی الان برای خودش دوست صمیمی پیدا کرده همه دردودلاشو با اون میکنه و من اصلا درجریان اتفاقای زندگیش نیستم هی پشت سرهم درباره هم استوری میزارن و قربون صدقه همدیگه میرن ، عکس خودشو و اونو گذاشته پروفایلش و... منم تصمیممو گرفتم و گفتم نمیخوام انتخاب دوم کسی باشم ، دیگه از زندگیم گذاشتمش کنار نه زنگ میزنم نه پیام میدم خدایی از دستش خیلی ناراحتم ولی بازم دلم براش تنگ میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو برو جلو حالشو بپرس باهاش ویدئو کال بگیر و دوستای جدید پیدا کن
میرم بهش پیام بدم ولی یاد کارایی که میکنه میوفتم پشیمون میشم ، مثلا همین که میدونه منم استوری و پروفایلشو میبینم ولی بازم یه چیزایی میزاره که قلبم بشکنه
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
ب یه سنی که برسی میفهمی دوست هیچ ارزشی نداره منکه متاسفم برای خودم که تو یه سنی همه کار برای ...
واقعا ؟ منم نمیخوام با یکی باشم که ذهنمو اذیت میکنه خدا شاهده هربار که استوری میزاره با ترس بازش میکنم که نکنه با اون باشه اگه زشت نبود کلا از مجازیم پاکش میکردم
کلا خنثی باش چرا برات مهمه.کنارشم نذار اگه واقعا دوسش داری.اون حق داره با بقیه هم دوس شه .حق داره کس ...
خدایی این یکی از مشکلاییه که دارم باهاش سروکله میزنم خیلی هم اذیت میشم . خوب این شخصیت منه دوست ندارم انتخاب دوم باشم کسی که منو نخواد خودم از زندگیش میرم بیرون . دیگه هیچ حس خوبی بهم وارد نمیکنه ولی چون تنها دوستمه موندم