2777
2789
عنوان

یه سوالی داره ذهنمو میخوره ، به نظرتون تصمیم درستی گرفتم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 42 پست
اره میدونم . ادم وقتی دلش گرفته واسه دیوارای اتاقش دردودل کنه بهتر از آدماس منم میخوام یه مدت تنها ...

برو باشگاه حالتو خیلییی خوب میکنه 

ی دوس که رابطه خونوادگی داشته باشین با هم خیلی میتونه حالت رو خوب کنه 

البته از این نظر میگم ک همه جوره همو بشناسین و قبول داشته باشید

#بلوچستانم_تسلیت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی این یکی از مشکلاییه که دارم باهاش سروکله میزنم خیلی هم اذیت میشم . خوب این شخصیت منه دوست ندار ...

عزیز دلم مطمئنم سنت کمه .نگران نباش بزرگتر که شدی همه چی برات عادی میشه.اعتمادبنفستو زیاد کن سعی کن درجه یک و عالی باشی بزار اون دوستت برای تو تلاش کنه .ولی در کل گفتم دیگه گذر زمان همه چییو درست میکنه.اگرم تنها دوستته سعی کن چند تا دوست سالم داشته باشی که وقت مشکل و تنهایی لاقل سنگ صبور و شنوای تو باشن به یک نفر خودتو منحصر نکن .

برده که نبوده دوست بوده انتخابشو عوض کرده زن و شوهر نبودین که خیاانت باشه این کارش  بزرگ بشوید ...

نگفتم که خیانت کرده ، میگم اونو انتخاب کرده الان اون واسش جذاب تره منم نمیخوام به زور بمونم 

یبار باهم رفته بودیم بیرون نصف چند ساعتی که باهم بودیم داشت با دوستاش چت میکرد خیلی بهم برخورد 

فقط میخواستم بدونم کار خوبی میکنم یا نه

چرا قلبت می‌شکنه ؟؟ خودتو آزاد بذار شوهرت که نیس با دوستای جدید آشنا شو

چون بدون فکر کردن به من یه کارایی میکنه که میدونه اذیت میشم . حق با توئه کسی که حس خوبی بهم نمیده رو تو زندگیم نمیخوام 

بیشتریاتونم باهام هم عقیده بودید و منم مصمم شدم

مرسی❤ 

که چیکار کنه؟

ک سمت اون رفیقت نری دیگ یه رفیق دیگ پیدا کن اون دیگ بعید میدونم باتو مثل قبل باشع

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
عزیز دلم مطمئنم سنت کمه .نگران نباش بزرگتر که شدی همه چی برات عادی میشه.اعتمادبنفستو زیاد کن سعی کن ...

مرسی عزیزم بابت حرفات همشون درستن ، اره خوب سنم کمه خدارو چه دیدم شاید ادمای بهتری سر راه زندگیم اومدن  دیگه نمیخوام خودمو بخاطرش اذیت کنم

برو باشگاه حالتو خیلییی خوب میکنه  ی دوس که رابطه خونوادگی داشته باشین با هم خیلی میتونه حالت ...

باشه عزیزم ایشالا همینطوری بشه که میگی 

ممنونم بابت راهنمایی هاتون 

حالم بهتر شد