2777
2789
عنوان

جای ناخن روی بازو(ترسناک)

377 بازدید | 36 پست

سلام 

ما دو روز پیش رفتیم به یه روستا قدیمی که ساکنین خیلی کمی هست و کلا یه منطقه بکر و دست نخوردس و بیشتر خونه هاش هنوز سبک قدیمی و ما هم یه شب تو یکی از همین خونه ها گذروندیم روز بعدش که اومدیم خونه رفتم حموم دوش بگیرم جای ناخن روی بازوم دیدم قشنگ جای ۵ تا ناخن تازه خون هم اومده بوده ولی من اصلااااا متوجه نشده بودم بار اولم بود همچین چیزی روی بدنم میدیدم و هیچ درد و سوزشی هم نداشت بعد اونجا هوا سرد بود من سه لایه لباس و پالتو تنم بود یه ثانیه هم در نیاوردم که بگم خودم خاروندم زخم شده یا به جایی کشیده شده . این چن روزه همش ترس تو وجودمه همش میگم نکنه کار اجنه باشه 

شما هم از این تجربه ها و خاطره ها دارید تعریف کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجنه هم جدیدا بیکار شدند!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اومدم ضدحال بزنم. تو این شرایط قرمز کرونا چطور تونستی بری. مگه راهها بسته نیست.😁

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض