2777
2789
عنوان

رفتارای زشت مادر شوهرم

288 بازدید | 8 پست

خونه مادر شوهرم زندگی میکنم و بچه کوچیک دارم همش میان میبرنش ب منم نمیگن بیا پایین جدیدا جاریم میاد پایین ب من نمیگن بعد میخوان بچه رو ببرن پایین ب نظرتون چ رفتاری کنم الان ۱۲ شب میخواستن ببرنش پایین نذاشتم گفتم بچه خوابش میاد گفت ن من میبرمش شوهرن دیگه گفت دیره باید بخوابه نذاشت حالا هیچ وقت حرف نمیزدا امروز حرف زد 

بچت چن وقتشه؟

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ ماه 

منم خیلی بدم میاد پسرمنم توهمین سن بود ..منم بالاطبقه مادرشوهرمیشینم..هی زرت وزرت میومدن بچه رومیبردن ی بارمیگفتن عمش اومد عموش اومو وقتیم میاوردن با لپ سرخ وکبود..اینقد بوسش میکردن بچم داغون میشد..ی بار ک خاستن بیان ببرنش گفتم نه دوس ندارم بچم تنهایی جایی بره بدون من..الان این نیاز ب نگهداری داره ووابسته ب مادره..اجازه ندادم ببره..حالا دعوام شد مادرشوهرم نشسته بود همه جامیگفت ی قدم راهو نمیزاره. نوه مو ببینم..منم گفتم همینی ک هست...دیگه جرعت نداشتن بیان ببرنش باخودم میبردم باخودم میاوردم

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم