2777
2789
عنوان

مواظب خودت باش

125 بازدید | 0 پست

هر روز با خودم تكرار مى كنم مواظب خودت باش 

اگر چند نَفَر رو ديدى كه در برخي از مسائل نظرات و تفكرات شبيه يا نزديك به تو دارند ،مواظب خودت باش ؛

چون همون موقع يه صدايي ته ذهنت ميگه (ديدي اكثرا مثل من فكر ميكنند ،پس من محقم و روش  و منش من صد در صد درسته ) 

حالا اشكالش چيه ؟ 

مشكل اينجاست كه كم كم تبديل مي شم به يه آدم دگم و متعصب كه انتظار داري همه افراد مثل خودم باشند مطابق سليقه ي من فكر كنند و در چارچوب هايي كه من تعيين مي كنم  إظهار نظر كنند 

اما واقعيت اينه  كه به اندازه ٧مليارد إنسان روي كره ي زمين دغدغه و انديشه متفاوت هست و ما نميتونيم صرفا با مشاهده خانواده و دوستان مون يا چهار تا پيج مورد علاقه ي اينستاگراممون (كه اغلب طرز فكري نزديك و مطابق ميل مون دارند و به همين خاطر دنبالشون مي كنيم ) يه ديدگاه رو به همه افراد تعميم  بديم

پس مواظب خودم هستم كه مبادا كور كورانه نظراتم رو بال و پر بدم چون كم كم  به إنسان متعصبي تبديل  خواهم شد كه اول خود من رو زجر ميده و بعد مابقي اعضاي جامعه م رو آزرده خاطر خواهد كرد 

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇