2777
2789
عنوان

پریودیتون عصبی میشید

151 بازدید | 22 پست

من   وحشت ناک عصبیم  بعد شوهرمم سر به سرم میزاره  بدتر میشم           چیکار کنم عصبی نشم قبلا اصلا نه عصبی میشدم  نه     دردی  داشتم   ولی الان   هم   دلدرد دارم هم عصبی میشم  و        بی قرار  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سگ میشم

از لحاظ روحیم داغون میشم

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

من دو روز اول انقد درد دارم اصلا نای عصبانیتم ندارم😂دوس دارم این دوروزو برم تو کما

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

وحشتناکککککک 

زود رنج عصبی بداخلاق زرتی میزنم زیر گریه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

منم به تازگی خرخره میجوم .آدم میخورم تو پریودی.

پریود آخری از همون روز اول پریودی ، هر روز قرص آهن خوردم تا اعصابم سرجاش بمونه

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم